Ti szerettek egyedül enni gyorsétteremben?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 13:34
1/11 63tqh válasza:
Jobb egy ismerőssel lenni, de ha az ember éhes, miért ne menjen be egyedül?
2/11 anonim válasza:
Nem, én kifejezetten kellemetlenül érzem magam egyedül az asztalnál.
3/11 anonim válasza:
Én ilyen helyekre egyedül nem igazán szeretek menni,kicsit kellemetlennek érzem. De nyilván ha éhes vagyok és nincs ott velem senki akkor bemegyek.
4/11 anonim válasza:
Nem hogy egyedül, de még párban sem, mert nem szeretem a gyorséttermi kaját. :)
5/11 anonim válasza:
Én még soha nem ettem egyedül sehol (persze kivéve otthon) és nem is fogok.
6/11 anonim válasza:
Igen. Illetve bárhol vagyok, mindig egyedül szeretek enni, hogy koncentrálni tudjak az evés örömére. A feleségem utál is érte :D
7/11 A kérdező kommentje:
Na hát egész eddig én se ettem ilyen helyen egyedül, én is olyan kellemetlenül éreztem volna magam, hogy egyedül beülni... De tegnap este elmentem bevásárolni, és olyan éhes lettem h beültem egy burgerbe, és meglepően jó volt egyedül is:D Sose gondoltam volna... Üvegfal mellé ültem, néztem közbe a kinti fényeket autókat, jó volt a zene, közben zabáltam, hát komolyan meglepően jó volt:D Na és ennek az aprópójából gondoltam h megkérdezlek Titeket.:)
2014. nov. 24. 14:21
8/11 anonim válasza:
Én szorongok egyedül étteremben. Inkább el szoktam vinni és otthon vagy a melóhelyen megeszem.
9/11 anonim válasza:
Itthon egyedül szeretek enni, kint társaságban.
Ugyúgy vagyok, mint a 6-os válaszoló. Nem tudom úgy élvezni az ízeket, ha valaki a problémáiról beszél nekem, számomra az evés egy szertartás, amiben minden stresszt mellőzök.
10/11 anonim válasza:
Én csak egyedül szeretek enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!