Mit csináljak, hogy újra legyen kedvem egyedül biciklizgetni a környéken?
Még nyáron meg régebben is tök jól elbiciklizgettem a környéken, olyan 10-20 km-eket általában szomszéd települések irányába, vagy a szomszéd településre. Mivel magányos vagyok mindig egyedül megyek, de kikapcsolódást nyújtott, jól szokott esni. Most viszont egy ideje valahogy már semmi kedvem menni. Valamiért beleuntam hogy ugyanazokat az útvonalakat századszor is végjárjam, ráadásul tök egyedül mindig. Valamiért ráuntam a dologra, pedig most októberben volt jópár szép napos nap, lett volna rá lehetőség bőven.
Miért mehetett így el a kedvem, és hogyan szerezhetném vissza hogy újra rendszeresen eljárjak biciklizni?
18/F
Szia!
Először is fel kell ülni a biciklire és elindulni, úgy szokott kezdődni a bicikli túrák túlnyomó része :)
Ha éppen unod a környező települést akkor ideje meghódítani valami távolabbi célpontot. A 20 kilométer az növelhető egyre nagyobb távolságokra, elvégre az unalomig ismert szomszéd településnek is van szomszéd települése, meg annak is, úgyis lesz egy út amerre még nem jártál.
Érdemes vonattal kombinálni a túrát, mert a legtöbb vonaton tudod szállítani a biciklit. Pl. oda vagy visszafelé vonattal mész. Vagy teljesen máshova mész túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!