Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mik szereplenek a...

Nektek mik szereplenek a bakancs listátokon? Szerintetek hülyeség vagy ti már megvalósítottatok belőle valamit?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szeretnék megtanulni zenélni. Ebből kb annyi most a megvalósulás, hogy zongorás programot töltöttem le ipadre, és azon gyakorolok.

Jó lenne eljutni Japánba, de szerintem ez kizárt. Elég lenne annyi is, ha utazgathatnék stoppal, kanapészörffel, egy db hátizsákkal itt a kontinensen. Egyedül viszont nem lenne bátorságom hozzá.

Szeretnék egyszer igazán szép lenni. Ez vm női marhaság lehet…Ebből egy nap is elég lenne. :)

Tervben van, hogy készítek magamnak valami szép ruhát saját kezűleg, de ehhez meg béna vagyok. De a remény hal meg utoljára! :)

2014. nov. 19. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs megírt bakancslistám. Csak fejben tartok pár dolgot, amire vágyom. Ezek általában nem is olyan bulis, hülyeségek.

Van néhány hely, ahova mindenképpen szeretnék eljutni. Szerencsére ennek egy része már megvalósult.

Ezen kívül szeretnék megtanulni zongorázni. Azt mondták ismerősök, hogy már késő, de egy ismerősöm nálam sokkal idősebb és ő is nemrég kezdte el és megy is neki, szóval erről akkor én sem mondok le :)

2014. nov. 19. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Utazások. Egy része megvalósult, de mindig jönnek új ötletek is.

Végső cél: USÁban élni. Ez valószínűleg sosem fog megvalósulni. :(

2014. nov. 19. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Tök jó válaszok vannak de miért végződik mindig azzal hogy:

a remény hal meg utoljára, akkor sem mondok le és sosem fog megvalósulni ?

Ne már.

Miért ne valósulhatna meg?

Hagyjátok már békén a vágyaitokat megvalósulni.

Hihetetlen hogy mennyi energiát fektettek a kételkedésbe.

Nekem nincs ilyen listám, az én életem változatosan alakul és mindig a rugalmasság és az irányváltás jellemezte.Barátok is szerelmek is jöttek mentek.

Ha valaki kitűz maga elé egy célt és ezért folyamatosan küzd részemről rendben, én küzdelem helyett a boldogságot választom és pihenek egy kicsit.

Na jó, nekem is van egy-két célom de nem töröm magam.

Például boxolni járok és szeretnék benne még jobb lenni.

Már idáig is sokat fejlődtem ezért semmi akadályát nem látom hogy nagyon jó legyek benne.

Szerintem nem hülyeség ez a lista. Ha valaki kitűz egy célt és folyamatosan tesz érte akkor fejlődik általa és elérheti azt.

2014. nov. 19. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
New Yorkba akarok tölteni kB. egy hónapot, állatmenhelyet akarok létrehozni csak kutyáknak, egy az egybe ugyanolyan belsőértékű férfit akarok magamnak találni mint a Pretty Little Liarsból Ezra Fitz, repülőn utazni, farkast simogatni, egy Mercedes kocsi megvásárlása, hőlégballonon utazni, lemondani a lustaságomról és tetoválást szeretnék. Ennyi lenne. 15/L
2014. nov. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!