Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emok! Mi az értelme az emonak?...

Emok! Mi az értelme az emonak? Milyen az emo életérzés? Mi ellen lázadtok?

Figyelt kérdés

Neeem vagyok emo ellenes, nem akarok veszekedést. Emok válaszát várom ( de ha nem vagy emo mégis ki tudod nekem fejteni, akkor oké)! Ja és nem kérek olyan válaszokat hogy ,,semmi". És emo kritikákat sem kérek.

Elöre köszi! ;)

2014. nov. 18. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok emo de gondolom a sok bántás,lelki terror ,emberi utálat(irántuk) teszi őket ilyenném

Nem értem sok ember miért ítéli el őket. Ugyanolyanok mimt mikor mi depisek vagyunk csak ők komolyabban veszik,ha értitek ..

2021. szept. 27. 15:58
 12/13 anonim válasza:

Én emoként azt egyetértek több előttem vàlaszolóval. Mi sokkal mélybben élem meg a bànatot és az örömöt, és ha valami bànt, sokszor nem làtni rajtam, de otthon kis szobàm csöndes magànyàban eléggé tud bàntani. A legtöbben ítélkeznek felettünk, amit nem feltétlenül értek, mert én igyekszem mindenkiben notmàlis tulajdonsàgokat keresni, de hàt nem vagyunk egyformák. Introvertàlt emberként a legtöbb ember letud annyival, hogy a fura làny feketében a hàtsó padsorban fülhallgatóval a fülében, rajzfüzettel a padjàn, grafitokkal,ég hatalmas tolltaróval a padjàn. (Igen emoként a fekete elrejt úgzmond àpol és eltakar, a legtöbb ember most màr talàn nem csesztet, hanem figyelmen kívül hagy, bàr van pàr vadbarom a buszon, aki àllandóan rugdossa az ülésemet)

Hogy mi ellen làzadok... Valahol semmi ellen, valahol pedig minden ellen. Semmi ellen, mert szeretem az embereket (sztem mindenkinek megvan az a tulajdonsàga ami miatt utàlni nem lehet. De minden ellen is mert utàlom a gyűlöletet, az erőszakot, a hímsovinizmust, a nők lealacsonyítàsàt és a szexizmust. Nem szeretem a hàborút, az emberek piszkàlàsàt, bàntàsàt, szerintem ennél mindenki többet érdemel, igyekszem kiàllni ezek mellett a dolgok mellett, és igen làzadok azért, mert ez a tàrsadalom az alapvető emberi dolgokat hagzja figyelmen kívül illetve gàzolja el. 18/L

2023. nov. 24. 23:01
 13/13 anonim válasza:
Előző vagyok helyesíràsi hibákat ne vegyétek figyelembe félvakon írok telefonról éjjel, és lusta vagyok eltàmolyogni az asztalomhoz a szemüvegemért
2023. nov. 24. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!