Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme ebbe bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Szeretek segíteni az embereknek, gyk-n sokszor igyekszem tanácsot adni, ha valaki bajban van. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha leírnám az életem és napi elmélkedéseim valami blogszerű weboldalra.

Sok szenvedés ért az életben, többször próbáltam öngyilkos lenni, régebben elég reménytelen eset voltam mindenben(tanulás, önállóság). Mostanában kezdem úgy érezni, hogy kezd egyenesbe jönni az életem, de elég nagy út van mögöttem. És arra gondoltam, hogy leírom a gondolataim, azokat a dolgokat amik segítettek kijutni a szenvedésből és magabiztosabbá tettek. Így tudnék segíteni azokon akik hasonló gondokkal küzdenek és megmutatni, hogy ha valaki olyan reménytelen, szerencsétlen ember képes volt kimászni a gödörből akkor bárki képes rá.

Egyáltalán érdekelne ez valakit vagy elveszne az internet süllyesztőjében?

2014. okt. 14. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod, ha a célközönségnek sikerül eljuttatnod, akkor biztosan sokakat érdekelni fog, és talán még segítesz is nekik.:)
2014. okt. 14. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bármibe van értelme belekezdeni, ha a segítés szándékával kezdessz bele. Ha más nem, önmagadom máris segítessz bizonyos értelemben, amikor a másnak való segítés szándékával bármit is teszel. Mert úgy fognak mérni neked is, ahogy te mértél másoknak.
2014. okt. 14. 17:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Végül is lehet magamnak is jót teszek + lehet valaki egyszer ráakad és jól jön neki. Nincs hiába a bölcselkedés, ha süket fülekre talál?
2014. okt. 14. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha csak egy embernek is segítesz ezzel, akkor már van értelme az egésznek. Ezt pedig nem tudhatod, nem is feltétlenül fogsz visszajelzést kapni minden esetben, de nem is csak azért kell csinálnod, hogy legyen egy olvasótáborod, amennyiben késztetést érzel arra, hogy írj, akkor mire vársz? :)
2014. okt. 14. 18:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, talán egy apró fuvallatra vártam, de meg is kaptam.
2014. okt. 14. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha megcsinálod a blogodat, akkor privát üzenetben küldhetnél egy linket, akkor már biztosra mondhatod, hogy van egy olvasód, akit érdekelnek a tapasztalataid.:) Habár én boldognak mondanám magam, régebben nekem is volt néhány a tiedhez hasonló problémám, öngyilkosságig azért nem jutottam el, de ki tudja, hátha még nekem is tartogat valami újat a blogod :)
2014. okt. 14. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is elküldhetnéd a linket, én szívesen elolvasnám a tapasztalataidat :)
2014. okt. 15. 11:28
 8/12 anonim válasza:

Szia, engem is érdekelne amit irnál. Én magam is évek óta irok le dolgokat ami fáj vagy ha öröm ér, bár nem a neten. Nekem segit mikor "kiirom magamból a bánatot".

Másrészt, amikor segitesz másoknak a magad lelkét "ápolod"

Sok sikert az iráshoz.

Üdv, Labi

2014. okt. 15. 20:36
 9/12 anonim válasza:
Mindenképpen kezdj bele! :) engem nagyon érdekelne, és ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül ;) ha kész, ne felejts linket küldeni! :) hajrá!
2014. okt. 16. 10:01
 10/12 anonim válasza:
Szia! Majd nekem is elküldhetnéd a linket:D
2014. okt. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!