Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme ebbe bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Szeretek segíteni az embereknek, gyk-n sokszor igyekszem tanácsot adni, ha valaki bajban van. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha leírnám az életem és napi elmélkedéseim valami blogszerű weboldalra.

Sok szenvedés ért az életben, többször próbáltam öngyilkos lenni, régebben elég reménytelen eset voltam mindenben(tanulás, önállóság). Mostanában kezdem úgy érezni, hogy kezd egyenesbe jönni az életem, de elég nagy út van mögöttem. És arra gondoltam, hogy leírom a gondolataim, azokat a dolgokat amik segítettek kijutni a szenvedésből és magabiztosabbá tettek. Így tudnék segíteni azokon akik hasonló gondokkal küzdenek és megmutatni, hogy ha valaki olyan reménytelen, szerencsétlen ember képes volt kimászni a gödörből akkor bárki képes rá.

Egyáltalán érdekelne ez valakit vagy elveszne az internet süllyesztőjében?

2014. okt. 14. 16:13
1 2
 11/12 kérdezzfelel válasza:
Szia engem is érdekelne ilyen blog, linkeled, ha csinálsz ilyet?
2014. okt. 20. 20:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Amint meg lesz küldöm, jelenleg összeszedem a dolgokat.
2014. okt. 22. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!