Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rockereket miért nézik le...

A rockereket miért nézik le ennyire? 14/L

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt,mert én is rockernek vallom magam,Guns N' Roses,Slash,AC/DC,Led Zeppelint hallgatok.Ezért mióta nem hallgatok popot,áttettek az igénytelen kategóriába.Pedig nem változtam.Nagyon is adok magamra,nem vagyok büdös,használunk mosógépet.A másik...Hogy nem járok full feketében,acélbetétesben és nem festem magam.Ezért sokan azt mondják nem is vagyok rocker.Én úgy gondolom attól leszek az ha az az életérzésem.De ti hogy gondoljátok?

2014. okt. 23. 15:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért? Azért, mert a rockerek mások. Azért, mert ilyen a világnézetük, illetve másoknak vannak előítéletei ezzel kapcsolatban. Azért, mert rögtön a piszkos, büdös, agresszív ek jutnak eszükbe.

Ha olyan lenne az életérzésed, magasról tennél rá, hogy ki mit gondol rólad, mert te így érzed jól magad és nem érdekel, hogy egy tömegember, ki másoknak akar megfelelni és nem érdekli, hogy hogy érzi jól magát mit mond rólad.

15/ rocker L

2014. okt. 23. 15:25
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Ahha, 15 évesen kérlek magyarázd el milyen a világnézeted. Fogadjunk azt már nem tudod elmondani
2014. okt. 23. 15:27
 3/19 A kérdező kommentje:
Elmondom én neked.Nem nézem le kapásból az embereket,azt teszem,amit helyesnek vélek,törekszem arra,hogy a dolgok jobb oldalát lássam.Nem vagyok rasszista.Elítélem a rasszizmust.És az okát sem értem.Abban hiszek,hogy mindenki egyenrangú.És azt mondom neked,15 évesen lehet az embernek saját világnézete.Maximum később változni fog.Olyan mintha eggyé válnék az univerzummal piálás,drogozás és egyebek nélkül miközben a zenéjüket hallgatom.Életérzés, amikor nem tudsz betelni azzal a számmal amit már milliomodjára hallgatsz meg, amikor szembejön veled egy ember az utcán akinek rock/metál/punk bandás pólója vagy akármije van és te rávigyorogsz, amikor hétfő reggel kómásan csak a Metallica és a Slipknot segít rajtad, amikor meghallod hogy valaki a kedvenc bandáidat szapulja akkor az állatias ösztöneid felszínre kerülnek, amikor örülsz a fejednek ha új bandát találtál, amikor úgy érzed hogy rocker vagy és a világ minden kincséért sem adnád fel ezt az érzést.
2014. okt. 23. 15:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,érthető voltam.
2014. okt. 23. 15:38
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
az emberek 90%-a ezt mondaná, csak pár dolgot megváltoztatna.. spliknot helyett mondjuk punnanyt írna, de minden más így lenne... ugyanolyan átlag vagy mint mindenki más
2014. okt. 23. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ahhoz élesen nem társítható világnézet/életérzés, hogy valaki milyen zenét hallgat. Én például dallamosabb rock zenét, punk rockot, countryt hallgatok, de ez önmagában sokat nem mond még el az emberről.

Egyébként nem hinném, hogy azon kellene aggódni, hogy másik mit gondolnak rólad, nem teljesen mindegy? Ne másoknak akarj megfelelni. Nem kell festeni magad, főleg nem 14 évesen, ez nem elhanyagoltságot jelent. Aki pedig férfi létére rikító, színes ruhákba jár, egyszerűen nem tudom komolyan venni.

2014. okt. 23. 15:40
 7/19 A kérdező kommentje:
Egy sokkal elfogadóbb stílus a discosokkal és a popsokkal ellentétben,akik előszeretettel nézik le a másikat,pénz,siker vagy egyéb tulajdonság alapján.Nem menőznek az új SWAG cuccaikkal, (Gondolom a jelentését nem kell magyaráznom,remélem tudod mit jelent.)Olyanok mint egy család.
2014. okt. 23. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok: Tudom, hogy miről beszélsz, és részben egyetértek veled. De az életérzés és a világnézet csak elnagyoltan köthető egy zenei stílushoz. Egyébként meg a menő cuccokhoz: ez csupán annyit árul el az adott emberről, hogy mennyire komolytalan.
2014. okt. 23. 15:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Ezt értem.De a kérdésem alapjában véve annyi,hogy miért nézik le a rockereket.A világnézethez nem tudom hogy lyukadtunk ki.Az egy merőben más kérdés.
2014. okt. 23. 15:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért érzed ezt, mert a suliban sokan azzal akarnak kitűnni, hogy minél márkásabb cuccokban járnak, szórják a pénzt stb. Te pedig valószínűleg nem vagy ilyen, ezért különcnek tartanak. De maradj ilyen, ne menj a csorda után.
2014. okt. 23. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!