Ki?
Én nem nézem le, és nem is vettem észre, hogy mások annyira lenéznék pont őket.
Általában tényleg iskolában fordul elő... Tapasztaltam.
Engem azért néztek le, meg utáltak ki első sorban, mert rock zenét szerettem. Ja, meg animéket. S ez nem azért volt, mert ezzel fárasztottam volna őket, vagy undok lettem volna. Csak egyszerűen mást szerettem, és valamiért ez hatalmas bűn. Fogalmam sincs, hogy miért... Mert nem kedveltem azt a bandát, amelyet mindenki más. Sőt, amikor folyton azzal jöttek nekem, pedig tudták, akkor ki is mondtam a véleményem róluk... De miért lepődtek meg rajta, azt nem tudom. Hiszen pont ezért piszkáltak, hogy szeretem a rock zenét. :'D S már sokszor mondtam, hogy nem szeretem azt a bizonyos bandát, és kértem, hogy hagyjanak vele... ><
De azért van ez, mert más. Nem ugyanolyan. Azt nem tudom, hogy miért olyan nagy baj ez. Bár igaz, hogy nem csak emiatt utáltak ki.
14/L
Ja, de most már értelmesebb osztályban vagyok, sokkal kedvesebben. ^^ És ott nincs bajuk ezzel. :D
A punkok jófejek.
Én se tudok arról hogy lenéznék őket. A pávák kritizálhatják egyedül a túl férfias megjelenésüket.
Én személy szerint egyik társasághoz sem tartozom, mert azoknak való akik nem találják helyüket a világban, gyerekek.
Üdv!
Majdnem mindenkit lenéznek, aki egyedi, és kitűnik a tömegből. A rappereket, rockereket stb... mindig van mibe belekötni. A rapperekkel az a bajuk, h túl lazán öltöznek, a rockerekkel meg h sok a fekete öltözet, meg magas bakancs stb... hidd el, mindig lesz mibe belekötniük, de ne érdekeljen, ha van egy kis közösségetek, akikkel jól elvagytok, akk ne törődjetek másokkal! :)
Kilógnak a sorból, nem követik az éppen divatot.Le kell sz*rni ha beszólnak, vigasztaljon hogy olyan üres az életük hogy ráérnek a tiéddel foglalkozni
Pfej de utálom mikor egy páwa odajön és beszól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!