A rockereket miért nézik le ennyire? 14/L
Talán.De neked is biztos az lenne,ha megtudnák akik popt hallgatnak hogy rocker vagy,és akiknek eddig semmi bajuk nem volt veled,hirtelen rád szállnak,hogy alkoholista vagy,piálsz,drogozol,büdös vagy,és börtönben fogsz elrohadni.Könyörgöm,14 évesen még bocsásson meg a világ hogy nem piálok,nem drogozok,nem vagyok büdös,és nem akarok börtönben elrohadni.
Biztos üldözési mániám van...
Engem személy szerint idegesítenek ezek a kérdések. Napi rendszerességgel jönnek 12-14 évesek, hogy "Én rockot hallgatok, ne One Directiont, most baj, ciki?" és ehhez hasonlók. A pöc.öm kivan már ezzel.
Nem értem, hogy mi a f..omért nem tudják egyes emberek megtartani maguknak a zenei ízlésüket. Helyette inkább ide írogatnak, és megbeszélik egymás közt, hogy a másik milyen szar, a rock meg über alles.
Senki nem néz le senkit a zenei ízlése miatt, csak olyan emberek, akiknek nincs jobb dolga. Nem akarlak bántani, ha Te rockernek gondolod magad, tedd azt, engem nem zavar. A többiek véleményére pedig nem kell adni (legalábbis ilyen kérdésben semmiképp sem).
Egyébként meg feltettek már ezer ilyen kérdést, elég lett volna azokat megnézni, nem kellett volna még egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!