Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rockereket miért nézik le...

A rockereket miért nézik le ennyire? 14/L

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt,mert én is rockernek vallom magam,Guns N' Roses,Slash,AC/DC,Led Zeppelint hallgatok.Ezért mióta nem hallgatok popot,áttettek az igénytelen kategóriába.Pedig nem változtam.Nagyon is adok magamra,nem vagyok büdös,használunk mosógépet.A másik...Hogy nem járok full feketében,acélbetétesben és nem festem magam.Ezért sokan azt mondják nem is vagyok rocker.Én úgy gondolom attól leszek az ha az az életérzésem.De ti hogy gondoljátok?

2014. okt. 23. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Üldözési mániátok van, senki nem néz le titeket!
2014. okt. 23. 16:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Talán.De neked is biztos az lenne,ha megtudnák akik popt hallgatnak hogy rocker vagy,és akiknek eddig semmi bajuk nem volt veled,hirtelen rád szállnak,hogy alkoholista vagy,piálsz,drogozol,büdös vagy,és börtönben fogsz elrohadni.Könyörgöm,14 évesen még bocsásson meg a világ hogy nem piálok,nem drogozok,nem vagyok büdös,és nem akarok börtönben elrohadni.

Biztos üldözési mániám van...

2014. okt. 23. 16:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a rockereknek is van alja társaság,akikre a fenti igaz.De ha látják hogy nem vagy olyan miért bélyegeznek meg ilyennel?
2014. okt. 23. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Amit hosszasan leírtál az nem egy életérzet. Csak szeretsz egy stílust és ennyi. Ezt bárki mondhatja, aki szereti a zenét. A rockerek általában lazábbak és nem érdeklik őket a kibeszélős, tömegemberek. Nem érdekli egy rockert az, ha csúfolják, bántsák, SŐT inkább röhög rajta, hisz tudja, hogy igazából aki csúfolja, annak önmagával baja van és ezért bántja a másikat. [első]
2014. okt. 23. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És azért bántanak még, mert mással már nem tudnak. Mindenkit bántanak valamiért, mert az emberekben van egy kis rosszindulatúság... Valakiben kevés, valakiben sok. [első]
2014. okt. 23. 17:03
 16/19 Chopen ***** válasza:
88%

Engem személy szerint idegesítenek ezek a kérdések. Napi rendszerességgel jönnek 12-14 évesek, hogy "Én rockot hallgatok, ne One Directiont, most baj, ciki?" és ehhez hasonlók. A pöc.öm kivan már ezzel.

Nem értem, hogy mi a f..omért nem tudják egyes emberek megtartani maguknak a zenei ízlésüket. Helyette inkább ide írogatnak, és megbeszélik egymás közt, hogy a másik milyen szar, a rock meg über alles.

Senki nem néz le senkit a zenei ízlése miatt, csak olyan emberek, akiknek nincs jobb dolga. Nem akarlak bántani, ha Te rockernek gondolod magad, tedd azt, engem nem zavar. A többiek véleményére pedig nem kell adni (legalábbis ilyen kérdésben semmiképp sem).

Egyébként meg feltettek már ezer ilyen kérdést, elég lett volna azokat megnézni, nem kellett volna még egy.

2014. okt. 23. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázza már el valaki nekem, hogy miért kell besorolni magunkat egy "világnézetbe" az alapján amit hallgatunk? Mindig hallom hogy a rockerek ilyenek, a discosok olyanok, stb... Az én fülem egy érdekes műszer. A tankcsapda a Scorpoins és az Avantasia mellett beengedi az agyamba Lady gaga néhány számát, a musical dalokat, a komoly zenét, és ha olyan a hangulatom, hogy tényleg csak valami ideg tépőre van szükségem, akkor az "igénytelen" gépi csörömpölést is, amit minimal zenének szoktak nevezni. De attól, hogy én néha ezzel a kotta ismeretét nem igénylő "muzsikával" adom le a feszültséget, még nem leszek egy "igénytelen disco-s", aki nem tudja, hogy mi a zene, és biztos "lenézi a rockereket". Amikor megkéredzik tőlem, hogy mit hallgatok, a kérdésben már ott lapul az is, hogy "milyen vagy?" És rögtön beskatulyáznak rockernek, discosnak, beképzelt komoly zene hallgatónak....
2014. okt. 23. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Tizenévesen én is voltam rocker. Életérzés = piálunk, üvöltözünk, és kur.vára lenézünk mindenkit, aki nem velünk ért egyet. Ugyanolyan kirekesztő, előítéletes társaság ez is, mint az összes többi. Még emlékszem arra, ahogy kiröhögtek, mert nem telt anyámnak arra, hogy acélbetétes bakancsot vegyen nekem, nem volt a hónap minden napjára másik szörnyeteges pólóm, meg arra ahogy a legszakadtabb, seggszőrhajú, sörvedelő trógerek leiskoláztak, mert olyasmit is mertem hallgatni, ami szerintük mainstream meg gumizene. A zenei stílus, az "életérzés" nem egyenlő a világnézettel, az teljesen független ettől. Azt meg valljuk be, hogy a rocker kinézet elég igénytelen. Mindig röhögnöm kell a földig érő, halott nagymamáról lelopott szoknyákon, a gyöngybetűkkel teleírt szimatszatyrokon és a sörösdoboz nyitójából összegányolt karkötőkön. Rockzenét hallgatni nem gáz. A tipikus rocker imidzset erőltetni az. De gyerekként belefér, csak később nődd ki.
2014. okt. 24. 12:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy azt mondod, rocker vagy- már címkézted saját magad. Én hallgatok rockot, metált és komoly zenét is (leginkább a régi zenéket kedvelem). Első nézésre senki nem mondaná meg rólam, hogy mit hallgatok- na és? Azt hallgatok, amihez kedvem telik, és nem érdekel, hogy másnak erről mi a véleménye. Kipróbálhatnád te is...
2014. okt. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!