Mindenki orvosnak tanul itt a gyk-n?
sziasztok! az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdések nagy százalékában az érintett orvostanhallgató. vagy ha nem ő akkor a barátja/baraátnője az.
ez létezik? vagy csak jól hangzik és azt hiszi utána szimpatikusabb lesz?
én is sok orvostanhallgatót ismerek, a volt osztályomból kb 10en mentek oda. de mi direkt biosz-kémiások voltunk.
szóval ott nem meglepő ez a nagy arány, de itt gyakorikérdésen tényleg elég furcsa hogy minden 2. kérdésben ezt olvasom.
ha valaki kételkedik szóljon és linkelek be

Szerintem ugyanaz válaszol. :D De tényleg van egy dilis aki minden nem releváns kérdésnél bevágja hogy ő orvostanhallgató. Húha, merre essek a székről...?
Nyilván van több is az oldalon, csak nem közlik kényszeresen. Amúgy én volt osztálytársaim közül is legalább hatan választották az orvosi pályát, pedig humán osztály voltunk. Plusz ismerősi körben is elég sok orvos és leendő orvos akad.
(Ja és ki ne maradjon: én jogász vagyok! Ezt fontosnak tartom hogy közöljem, főleg hogy semmi köze a kérdéshez. :D)
èn vegyész :)
amugy a csaladi kerdesek, es emberek kategoriara gondoltam. multkor volt egy eleg buta lany, terhes lett, megakarta tartani a babat, mert az orvosira jaro baratja 100ezret diakmunkazik. ez teljesen realis:D
ilyesmikre gondoltam, meg ha valaki kiir valamit, tamadjak hogy koltozzon el akkor otthonrol, erre bevagja, hogy o bizony az orvosira jar

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!