Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki orvosnak tanul itt a...

Mindenki orvosnak tanul itt a gyk-n?

Figyelt kérdés

sziasztok! az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdések nagy százalékában az érintett orvostanhallgató. vagy ha nem ő akkor a barátja/baraátnője az.

ez létezik? vagy csak jól hangzik és azt hiszi utána szimpatikusabb lesz?

én is sok orvostanhallgatót ismerek, a volt osztályomból kb 10en mentek oda. de mi direkt biosz-kémiások voltunk.

szóval ott nem meglepő ez a nagy arány, de itt gyakorikérdésen tényleg elég furcsa hogy minden 2. kérdésben ezt olvasom.

ha valaki kételkedik szóljon és linkelek be

2014. nov. 17. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanaz válaszol. :D De tényleg van egy dilis aki minden nem releváns kérdésnél bevágja hogy ő orvostanhallgató. Húha, merre essek a székről...?

Nyilván van több is az oldalon, csak nem közlik kényszeresen. Amúgy én volt osztálytársaim közül is legalább hatan választották az orvosi pályát, pedig humán osztály voltunk. Plusz ismerősi körben is elég sok orvos és leendő orvos akad.

(Ja és ki ne maradjon: én jogász vagyok! Ezt fontosnak tartom hogy közöljem, főleg hogy semmi köze a kérdéshez. :D)

2014. nov. 17. 22:26
 12/13 A kérdező kommentje:

èn vegyész :)

amugy a csaladi kerdesek, es emberek kategoriara gondoltam. multkor volt egy eleg buta lany, terhes lett, megakarta tartani a babat, mert az orvosira jaro baratja 100ezret diakmunkazik. ez teljesen realis:D

ilyesmikre gondoltam, meg ha valaki kiir valamit, tamadjak hogy koltozzon el akkor otthonrol, erre bevagja, hogy o bizony az orvosira jar

2014. nov. 18. 06:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg orvostanhallgató vagyok :D És főként az Egészség témakörben mozgok. Néha idegesítő, amikor van egy kérdés, amire írok egy rendes, normális választ, utánanézek a dolgoknak, aztán jön egy okostojás, aki valami tök nagy baromságot ír, és csak rontaná a kérdező állapotát (egy sarkított példa: Felfáztam, mit tegyek? Én erre írom, hogy igyon sokat, menjen orvoshoz, antibiotikum kell. Aztán a következő meg írja, hogy fusson 4 kört a ház körül, neki ettől elmúlt. És azt válaszolja a kérdező, hogy köszi, veszem az edzőcipőm.) Na, ilyen esetekben szoktam odaírni, hátha akkor jobban lehet rájuk hatni :) Amúgy a többi témában teljesen mindegy, hogy szakács vagyok-e, vagy újságíró, nem túl releváns dolog.
2014. nov. 18. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!