32 hetes kismama vagyok. A pocakomra mindenki azt mondja, hogy fiús, mert hegyes, de az orvosom többször is azt mondta, hogy kislány lesz. Én inkább az orvosnak hiszek, mint a babonának. Ez a babonás dolog mennyire mondható igaznak?
Az orvos UH alapján mondta, vagy "pocak ránézésre"?
Én személy szerint a babonának nem hiszek...
Én szintén 32 hetes vagyok:), nem tudom még a babám nemét, mivel medencefekvésű. De az UH-on a babám vonásait, bizonyos pozitúráit látva azt mondták többször, hogy 80%-ban kislány. Erre a dokim a pocakom alapján mondta, hogy kisfiú...
Még jó, hogy csak 2 lehetőség van...:)
Szia!
Én arra abszolút nem adnék, hogy fiús a has, vagy lányos, olvastam, hogy ennek semmi alapja nincs, nem a gyerek nemétől függ a has formája. Az ultrahangnak higyj.
Nekem az első babámnál nem mondta meg a doki hogy mi lesz, és a pocakom alapján MINDENKI azt mondta, hogy fiú. Én mondtam nekik, hogy én úgy érzem lány, de nem tudtuk mi lesz. Kislány lett!
Az számít amit a doki mond!
Szia!
Nekem is fius hasam van, pedig állítólag lány, 5-ször mondták, és egyszer sem látszott, hogy fiu lenne. A fiammal is ilyen hasam volt, hát majd meglátjuk.
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!