Ha egy 12 éves mondja hogy emo, miért gondolja mindenki pózernek?
Figyelt kérdés
Néztem pár ilyen emo-s kérdés.. Ez egy kicsit bunkóság, nem? Én is emo vagyok, igaz 16, de azért nem gondolom hogy ahoz hogy valaki emo legyen be kell tölteni egy bizonyos korhatárt. Igaz nagyon sokan pózerek:$2014. nov. 15. 14:32
1/29 anonim 

válasza:

Az emo már gáz. Felejtsd el a világfájdalmat... Mindig gáz volt, de most méginkább.
2/29 anonim 

válasza:

Mert az egész csak egy tinihóbórt...
3/29 anonim 

válasza:

űMert az. sőt még te is. Én taláoztam már pár emberrek akire igazán rájárt az élet, olyan történetük van, hogy az ember azt mondja, bakter ilyen létezik? Mégse emóznak, mert azok kb tényleg felakasztanák magukat. az emósok kb mind divatolnak, az életről semmit nem tudnak.
4/29 A kérdező kommentje:
KÖNYÖRGÖM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!
2014. nov. 15. 14:55
5/29 anonim 

válasza:

a 4es válaszolt, és igaza is van. Fogalmad sincs mi az a nyomor, és sajnáltatod magad, mert feltűnési viszketegségben szenvedsz. Te is pózer vagy.
6/29 anonim 

válasza:

Én pont a kérdésre válaszoltam. 3-as voltam.
7/29 anonim 

válasza:

Mert egy 12 éves általában csak azért követ ilyen divatirányzatokat, hogy felfigyeljenek rá. A pár évvel idősebbeket majmolja, mert azt hiszi, hogy ettől majd menőbbnek meg felnőttesebbnek fog tűnni.
8/29 anonim 

válasza:

20 on túl hány emóst látsz? Vagy láttál? Sok életgyötört ember van, akiről külsőleg meg nem mondanád, de ezek az emó majmok még viccnek is rosszak.
9/29 anonim 

válasza:

Mert olyan társadalomban élünk, ahol a különbözőség mindig beteges, a gyerekek, nők, melegek, cigányok, zsidók stb stb meg amúgy sem számítanak embernek.
Mindegy mit csinálsz, ha 12 éves vagy, itt csak azt fogod kapni, hogy menj legózni, meg tanulni.
Mindenkit el kell nyomni, le kell szólni.
Majd ha idősebb leszel megtanulod, hogy ez a keserűség az egyik fő mozgató ereje a társadalomnak.
10/29 anonim 

válasza:

Gondolom azért, mert ha igazi problémái lennének, akkor nem az lenne a legfőbb gondolata hogy emo-nak nézzen ki. Ha tényleg rossz körülmények közt élne, akkor meg lehetősége se lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!