Ha egy 12 éves mondja hogy emo, miért gondolja mindenki pózernek?
Figyelt kérdés
Néztem pár ilyen emo-s kérdés.. Ez egy kicsit bunkóság, nem? Én is emo vagyok, igaz 16, de azért nem gondolom hogy ahoz hogy valaki emo legyen be kell tölteni egy bizonyos korhatárt. Igaz nagyon sokan pózerek:$2014. nov. 15. 14:32
21/29 anonim 

válasza:

amúgy mikor ez divat volt, akkor a 13 évesek beöltöztek emónak, mert ők depisek. holott a seggük ki volt nyalva, különben ki fizette volna nekik a sok emós cuccot??:DDDD ciki volt régen is, és ma is. ha tényleg van gondod, azt ne úgy oldd meg, hogy emósnak hirdeted magad.
22/29 anonim válasza:
Miért kell igy beszélni az emókrol valaki indokoljon már normálisan nem mindeggyik pózer tudom sok van de nem az összes valaki nem tudja hova tenni a problémáit és megpróbálja külsőbe és gondolatokba foglalni nem mindenkine királyság a gyerekkora van egy csomószor hogy a szülő nem figyel a gyerekre lehet hogy nem is akar leht nincs ideje akkor a gyereknek egyedül kell megoldania azért nincs felnőtt emó mert a felnőttek nem ugy gondolkodnak mint a gyerekek és ezt nem is lehet elvárni egy gyerektől és 16 évesen is csak egy gyerek vagy de én nem foglak se téged se pedig a 12 éveseket elítélni ez is egy megoldás csak ne csinálj hülyeséget!!! :)
23/29 anonim 

válasza:

@17:11
Két oldalon keresztül van indokolva...
24/29 anonim válasza:
szerintem az indokok nem normálisak csak pár szellemi fogyatékos véleménye am az én gépemről is lehet pontot írni nézd ... lol mi??
-_-
25/29 anonim 

válasza:

Látod, pont most bizonyítod be azzal, hogy mekkora egy ostoba mély sötét ember vagy, mikor is le "szellemi fogyatékosozol" embereket pusztán azért, mert nem tetszik vagy nem értesz együtt a véleményükkel. Én el tudom fogadni a te véleményed létezését, de egyet érteni nem fogok vele. Neked viszont még ez sem megy. Csak személyeskedéssel tudtál előrukkolni. Alapvető érvelési hiba. Már hogy érvelési hibákról beszélgessünk, ahhoz érvek is kellenének. Neked meg csak az ócska közhelyeid vannak, szegény összetört lelkű kamaszokról. Nem baj, majd ha idősebb leszel, csak nevetni fogsz magadon.
26/29 anonim 

válasza:

Ne is törd magad válasz írással, nem fogom elolvasni. Kizárt hogy olyan emberekkel álljak le vitázni, akiknek csak a "szellemi fogyatékosozásig" jut el az intellektusa...
27/29 anonim 

válasza:

amúgy érti valaki mit akar a 17.11-es írni? Mert én nem, teljesen összefolyik és érthetetlen a szöveg.
28/29 anonim válasza:
Én 12 éves emigirl vagyok. A suliban nagyon sokat csúfoltak emiatt. Igen,vannak olyanok akik tényleg nyomorban élnek. De vagyunk mi, akik meg nem birjuk el a terhet. Jó elhiszem ez egy 12 éves szájából hülyeségnek hangozhat. De nem vagyok hülye. Nem azért vagyok emo mert "úuuu basszus de tetszik ez a szerkó" blablabla. Hanem mert az értelmi szintem nem a talpam alatt van. Igenis tudom h miért döntöttem igy. Mert túl sok rossz dolog örténr velem, olyat étem át amit senkinek nem kívánok, és mert mindig is átéreztem az emok hekyzetét. És ez nem csak egy hóbort. Igenis minden stavát komolyan gondolom annak amit leirtam. A lényeg h aki 12 évesen úgy dönt h pózer lesz v emo annak oka is legyen rá. A pózersg ne 12 évesen jusson eszébe.
29/29 anonim válasza:
Legyetek hippiiiiiiik ! :)
Jó, úgyértem az emok próbálják ki, mer sokkal jobb, nem utálni mindenkit és pozítívan hozzáállni mindenhez ☮☮☮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!