Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy 12 éves mondja hogy...

Ha egy 12 éves mondja hogy emo, miért gondolja mindenki pózernek?

Figyelt kérdés
Néztem pár ilyen emo-s kérdés.. Ez egy kicsit bunkóság, nem? Én is emo vagyok, igaz 16, de azért nem gondolom hogy ahoz hogy valaki emo legyen be kell tölteni egy bizonyos korhatárt. Igaz nagyon sokan pózerek:$

2014. nov. 15. 14:32
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Kedves 5-s válaszoló. Hülye vagy. Azt sem tudod kivagyok, mi vagyok, mi történt velem, mit érzek... De azért te mindent jobban tudsz. Pózer vagyok? Igen? Feltűnési viszketegségem van? 1. Kinézetben nem vagyok emo (szóval nem vagyok pózer) 2. Nem mondtam senkinek sem hogy emo vagyok, nem hangoztatom (nincs feltűnési viszketegségem)

Kérlek gondolkozz(atok) mielőtt írtok.

2014. nov. 15. 16:06
 12/29 A kérdező kommentje:
NEM MINDEGYIK EMO NÉZ KI EMONAK!
2014. nov. 15. 16:09
 13/29 anonim ***** válasza:
Kaptál válaszokat a kérdésedre. Nyilván olyanokat ami neked nem tetszik, de ha ezeket képtelen vagy elfogadni, akkor felesleges volt feltenni a kérdést...
2014. nov. 15. 17:00
 14/29 anonim ***** válasza:
ha nem fogadod el a válaszokat minek teszel ki kérdést? ráadásul miért töröltetsz válaszokat? Elkényeztetett hisztis tinike vagy, ennyi.
2014. nov. 15. 18:56
 15/29 A kérdező kommentje:
Igen, kaptam 2 értelmes választ. De a többi olyanokat írt, hogy ,, Jááj az emo olyan gáz" ,,felejtsd el a világfájdalmadat" ,, te is csak egy pózer vagy stb. Ha volt is valami értelmes a válaszában, olyan rosszindulatúan fogalmazta meg. Valami sértőt mindenképpen belekell tenni a válaszba. Szóval én most egy pózer hisztis tinike vagyok, aki feltűnési viszketegségben szenved. Hát jólvan, kösz.
2014. nov. 15. 21:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Igen az vagy. akinek tényleg világfájdalma van az nem mászkál arcába lógó hajjal, feltűnő cuccokban, hirdetve a nagy problémáját hanem vagy csendben megoldást keres vagy szintén csendben megöli magát. Az emo csak divat..volt pár éve.
2014. nov. 16. 09:24
 17/29 A kérdező kommentje:
Az emo lényege nem az öltökés. Én sem úgy nézek ki.
2014. nov. 16. 10:03
 18/29 anonim ***** válasza:
Akkor mi az emo lényege szerinted? Kérlek mond el nekünk egyszerű földi halandóknak. Engem már tényleg érdekel.
2014. nov. 16. 11:52
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget.

Egyéniséget keresel egy olyan stílusban, amelynek célja az egyéntelenség.

A " különleges " irányzatok mind tucatba torkollanak.

Az irány nem belülről kívülre történik, hanem kívülről belülre - ezért erőltetett, hamis és önmegtévesztő.

A stílus megtalálása helyett önmagadat találd meg és a stílus is jönni fog <-> Te egyelőre a stílust találtad meg és azt hiszed ezáltal megtaláltad önmagadat.

A különbséget idővel megfogod érteni.

2014. nov. 17. 21:49
 20/29 anonim ***** válasza:
igaza van egy korábbi válaszolónak, akinek valami gondja van, meggyötörte az élet, az nem kezdi el vasalni a haját emiatt. nekem is van egy ismerősöm, szegény, 15 éves volt, mikor meghalt az Anyukája. az apját sosem ismerte, baba korában elhagyta, a nagyanyja nevelte, 2 évvel később ő is meghalt. 17 évesen teljesen egyedül maradt az egész ki_aszott világon, na őt igen, meggyötörte az élet. de nem vasalta a haját, és hordott fekete halálfejes cuccokat, mert hogy ő most szenved. Akinek tényleg gondja van, és már nem bírja, az otthon a 4 fal között szenved, vagy igyekszik túllépni rajta. nem feltűnősködik.
2014. dec. 5. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!