Mindenki orvosnak tanul itt a gyk-n?
sziasztok! az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdések nagy százalékában az érintett orvostanhallgató. vagy ha nem ő akkor a barátja/baraátnője az.
ez létezik? vagy csak jól hangzik és azt hiszi utána szimpatikusabb lesz?
én is sok orvostanhallgatót ismerek, a volt osztályomból kb 10en mentek oda. de mi direkt biosz-kémiások voltunk.
szóval ott nem meglepő ez a nagy arány, de itt gyakorikérdésen tényleg elég furcsa hogy minden 2. kérdésben ezt olvasom.
ha valaki kételkedik szóljon és linkelek be

Nem csak neked tűnt fel :D
Bennem is pár órája fogalmazódott meg a kérdés, hogy itt mindeni orvostanhallgató...? Pont a családi kapcsolatok topicból jöttem át ide és megint ezt olvastam.
Némelyik kérdésnél remélem, hogy nem komolyan írta le, hogy ezt a szakmát&hivatást tanulja, mert akkor félnék a jövőben dokihoz menni.

Komolyan annyira érdekel ez a dolog, hogy kiírtad ezt a kérdést?
Azért a mindenki és a minden második kérdésben ezt olvasom között hatalmas távolság van.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem.

Igen, és az orvostanhallgatók számára kifejezetten hasznos és megfelelő időtöltés a GyK-n való böngészés.
Orvosilag bizonyítottan frissíti az elmét és új ihletet ad az anatómia tanulmányozásához.
Higgyétek már el.

igazából a helyesírás annyira nem lehet mérvadó, mert ha abból nem jó, attól még felvehették az egyetemre.
bár tény, hogy a műveltebb embereknél , sok könyvet, szakirodalmat olvasnak..stb ez ritka
amúgy 5# igen érdekelt, és erre való az oldal , hogy megkérdezzem:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!