Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki orvosnak tanul itt a...

Mindenki orvosnak tanul itt a gyk-n?

Figyelt kérdés

sziasztok! az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdések nagy százalékában az érintett orvostanhallgató. vagy ha nem ő akkor a barátja/baraátnője az.

ez létezik? vagy csak jól hangzik és azt hiszi utána szimpatikusabb lesz?

én is sok orvostanhallgatót ismerek, a volt osztályomból kb 10en mentek oda. de mi direkt biosz-kémiások voltunk.

szóval ott nem meglepő ez a nagy arány, de itt gyakorikérdésen tényleg elég furcsa hogy minden 2. kérdésben ezt olvasom.

ha valaki kételkedik szóljon és linkelek be

2014. nov. 17. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ezeket az embereket egy-két jól irányzott kérdéssel azonnal meg lehet fogni, mert azt biztos nem tudja kiguglizni. ennyi.
2014. nov. 17. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak neked tűnt fel :D

Bennem is pár órája fogalmazódott meg a kérdés, hogy itt mindeni orvostanhallgató...? Pont a családi kapcsolatok topicból jöttem át ide és megint ezt olvastam.

Némelyik kérdésnél remélem, hogy nem komolyan írta le, hogy ezt a szakmát&hivatást tanulja, mert akkor félnék a jövőben dokihoz menni.

2014. nov. 17. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen mindenki. Újabb remek kérdés köszönjük. mindenki...
2014. nov. 17. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
én igen:-)
2014. nov. 17. 21:18
 5/13 Hardy Weinberg ***** válasza:

Komolyan annyira érdekel ez a dolog, hogy kiírtad ezt a kérdést?

Azért a mindenki és a minden második kérdésben ezt olvasom között hatalmas távolság van.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem.

2014. nov. 17. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
én jogásznak tanulok :D
2014. nov. 17. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és az orvostanhallgatók számára kifejezetten hasznos és megfelelő időtöltés a GyK-n való böngészés.

Orvosilag bizonyítottan frissíti az elmét és új ihletet ad az anatómia tanulmányozásához.

Higgyétek már el.

2014. nov. 17. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván rengetegen kamuznak itt, hamar ki lehet szúrni, ha valakinek semmi köze az adott témához... Én tavaly még egy blogot is találtam, ahol egy "doktornő" vezetett naplót az életéről, hogy Németországban vagy Ausztriában (már nem emlékszem) telepedett le éppen, és kezdte meg a praxisát. Csak az volt az egyetlen probléma, hogy a megfogalmazáson, a helyesíráson, meg az egész színvonalán látszott, hogy egy max 14 éves írja a blogot..:D Elég gáz az ilyen...
2014. nov. 17. 21:22
 9/13 A kérdező kommentje:

igazából a helyesírás annyira nem lehet mérvadó, mert ha abból nem jó, attól még felvehették az egyetemre.

bár tény, hogy a műveltebb embereknél , sok könyvet, szakirodalmat olvasnak..stb ez ritka

amúgy 5# igen érdekelt, és erre való az oldal , hogy megkérdezzem:D

2014. nov. 17. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Én most vagyok végzős, és sok orvostanhallgató van az oldalon. Kifejezetten orvosi egyetemről szóló kérdésekre szokott négy-öt válasz is érkezni különböző személyektől és általában látszik, hogy az adott illető tényleg oda jár.
2014. nov. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!