Túl messzire mentem?
Figyelt kérdés
Dühös voltam...De most mardos a lelkiismeret.Az apám majdnem rámesett merev részegen,de én úgy ellöktemmagamtól,hogy az ajtónak zuhant és a feje is vérzett.Viszont most semmi baja,mert tölti békésen a cigijét.Nem akartam ezt,nem volt szándékos..2014. nov. 8. 18:19
1/2 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdés? Ha mardos a lelkiismeret, akkor tudod, hogy lehetett volna nagyobb baj is belőle. Szerencsére nem lett. Menj tanulni.
2/2 anonim válasza:
Ha az jobb a lelkednek, mond neki, hogy "bocs fatus hogy fellöktelek, de majdnem összelapítottál, hát nehéz vagy, legközelebb a fotelba dőlj ne rám, jó? Köszi!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!