Jól tettem, hogy így reagáltam rá vagy messzire mentem
vele?
Szerintem nem kellett volna. Nyilván nem azért nem vették meg neked meg nem akarták vagy elfelejtették, nem érdeklte őket. Valószínűleg nem volt rá pénz (bár én nem ismerem az anyagi háttereteket), hisz az Xbox az nem egy olcsó mulatság. Más gyerek örül annak ha egyáltalán kap valamit. Szerintem ne legyél telhetetlen és örülj annak, hogy vannak neked a szüleid. :)
2012. ápr. 22. 11:47
Nem tetted jól,bunkó voltál!!! Nem lehet mindig megkapni azt amit épp kiböffent az ember,és mellesleg tudod mennyibe kerül egy ilyen gép? lehet ki kellene érdemelned, vagy tenned érte valamit,pl nem bunkózni anyádékkal!
2012. ápr. 22. 11:48
3/16 A kérdező kommentje:
Meg tehetnénk nem erről van szó.Másrészt elég sok hülyeséget és mostanság is ellenkezem velük.De bármikor bármire megkértek én meg csináltam lehet,hogy nem szó nélkül de meg csináltam.
Pont ez a baj a mai fiatal korosztállyal hogy minden kéne nekik... Mert mást is kértél, már meg bánod..
Szerintem gáz ilyenekért bunkózni....
Sose hallottad még hogy nem az ajándék számít ugye?
Úgy látszik neked az számít.....
2012. ápr. 22. 12:08
5/16 A kérdező kommentje:
Igen a szándék a fontos de kaptam gépet de azért kértem,hogy tudjak rajta játszani,meg kaptam a gépet de nem tudok rajta játszani mondom faternak,hogy el adom és abból a pénzből veszek egy laptopot amin tudok játszani vagy xbox-ot de neki az nem jó mert ha el adom akkor a gép eredeti árát adjam neki oda.
Mivel már többször is volt valami fontosabb, mint az xbox, valószínűleg úgy gondolták, már nem is fontos neked, nincs rá szükséged.
Bunkó voltál, semmi okod nem volt így bánni a szüleiddel
2012. ápr. 22. 12:17
7/16 A kérdező kommentje:
És sose kértem tőlük semmi olyat amire nem lett volna szükségem.
13-ra kaptam egy gördeszka lapot ami 13.ezer forint volt.elég olcsó.
12.kaptam egy biciklit ami azt jelenti,hogy 8-11 éves korom-ig egy bringám volt.
8/16 A kérdező kommentje:
karácsonyra gépet kaptam.húsvétra nem kaptam semmit meg értem mert arra nem is kell semmit adni.névnapomra se kaptam semmit max csokit.
Egy bunkó kis takony vagy, pár év katonai suli kéne neked, nem xbox...
Ha ilyen vágyaid vannak takarodj el dolgozni és vedd meg.
1 havi munkából kétszer összejön az ára...
2012. ápr. 22. 12:26
10/16 A kérdező kommentje:
Képzeld én vettem magamnak a hifiimet a ruháim többségét a bmx-emet a táskáimat a cipőimet a sport eszközeimet.
Kapcsolódó kérdések: