Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy így reagáltam...

Jól tettem, hogy így reagáltam rá vagy messzire mentem vele?

Figyelt kérdés
Nem régiben volt a születés napom.Egy Xbox 360-at kértem,elég rég óta szeretnék de mikor jöttek az ünnepeket mindig mást kértem mert épp kitaláltam valami olyat amire azt hittem fontosabb mint az xbox.Na szóval kértem tőlük az xboxot el is jött a nap és mikor meg ünnepeltük át adtak egy kis ajándékot ami azt takarja,hogy borotva pengét és könyvet kaptam.Nem szóltam nekik,hogy nem ezt kértem mert nem akartam őket meg bántani ezzel,meg köszöntem.És hát elég rosszul esett.Egész nap nem szóltam hozzájuk és ma reggel anyával kicsit bunkóztam.Jól tettem vagy nem kellet volna durcáznom utána?

2012. ápr. 22. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek teszed fel a kérdést hogyha így reagálsz a válaszokra? Ha nem érdekel mások véleménye akkor ne írogass ki felesleges kérdéseket! -.-"
2012. ápr. 22. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit sír a szád?

Legyél ügyes fiú és az xboxot is vedd meg.

2012. ápr. 22. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha meg ennyi pénzed van,akkor vedd meg magadnak! Ja és miből vetted a felsoroltakat,anyáéktól kapott zsebpénzből?
2012. ápr. 22. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
A lehetőségeikhez mérten úgyis megadnak mindent,lehet,hogy most nem tudták megvenni,de nem akartak pont a szülinapodon anyagiakkal terhelni.Igen lényeg a szándék és biztos nem felejtették el mit szerettél volna,sőt lehet,hogy őket jobban bántja mint Téged.Amit meg eddig megteremtettél magadnak az becsületedre váljon,legalább tudod,hogy nem hullik minden az öledbe.Ne bunkózz hanem gyűjtögess és beszéld meg velük,hogy tudnak e esetleg adni hozzá ha megközelítőleg összejött az ára.Szerintem még büszkék is lesznek rád.
2012. ápr. 22. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ui:Szerencsére , fogalmad sincs mit jelent 13ezer ft egy létminimum közelében élő szülők gyerekének,lehet,hogy több napi élelmiszer adagját.
2012. ápr. 22. 14:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát érdekelnek a válaszok de nem az,hogy taknyos meg,hogy bunkó vgay stb...

Az ünnepekre rokonoktól kapott pénzből+amiért külön meg dolgoztam vannak olyan ismerőseim akik minden napi betevőért küzdenek és ismerek olyanokat akik csak azért vesz 50.ezres órát mert meg tetszett neki de nincs rá szüksége.

2012. ápr. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!