Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen alak?...

Szerintetek ez milyen alak? (duci vagy kövér? )

Figyelt kérdés

A duci és a kövér szó között nálam óriási a különbség. NEM én vagyok a képen de pont ilyen alakom van. :) Véleményt szeretnék hogy ez az alak milyen...

[link]

2014. nov. 3. 19:54
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Na álljunk meg. A családom mind ilyen!! Ne várd el azt hogy a túlsúlyos családon belül egy nádszál kisasszony legyek mert az már tényleg fura. 800 kalóriát eszek ami igen KEVÉS! Más megeszik 1400-1600-at naponta míg én ennyit. Odafigyelek a kalóriákra már meg sem tudom mondani mikor ittam kólát vagy ettem hamburgert. Mindenből teljes kiőrlésűt eszek, sült krumplit és a cukros dolgokat RÉG kiiktattam. Helyette édesítő szer és rizs vagy saláta. Az inzulinom óvodába kezdődött holott nem kezdtem el zabálni...
2014. nov. 4. 18:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Elvileg egy felnőtt embernek 1800-2000 kalória naponta normális. 800 kalória kritikán aluli, bár ha fogyózol, akkor gondolom azért annyi.
2014. nov. 4. 19:38
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen...De sok helyen olvasom és hallom hogy a szervezet ilyenkor raktároz...:/ De én nem tudok napi 5-ször enni hogy meglegyen a 1200. Rohadtul félek hogy az a leadott 13 kiló ismét feljön....
2014. nov. 4. 20:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj rá.
2014. nov. 4. 21:47
 25/28 anonim ***** válasza:

ezért kellene egy minimális tudást összevakarnod,ha már ilyen problémád van.

eszed a teljes kiőrlésűt?hát ez csodás had gratuláljak!

kb nem kellene gabonát fogyasztanod ir-esként,ennyit sem tudsz?

fehérje,zsír,sok zöldség,ebből épül fel az étrend,ezek azok az alapanyagok amik nem hiányozhatnak,minden más az extra.

ha akarsz gabonát is,akkor egy kevés zabot ehetsz amíg átállsz.

800 kalória?

akik ilyen alacsony kalórián vannak huzamosabb ideig,azok nem diétáznak,hanem büntetik magukat,hogy bemutassák a környezetüknek,hogy mekkora mártírok,vagy még arra is lusták hogy utánaolvassanak hogyan is kell egészségesen diétázni.

2014. nov. 4. 22:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Khm. A kórházban (2-ben is) adtak nekünk több oldalas lapokat mit kell ennem. És azon rajta van a teljeskiörlésű kenyér. Aminek a kalóriája annyi mint a fehéré, csak könnyebben és hamarabb szívódik fel, tehát nem ül meg. Miért egyek ha egyszer nem vagyok éhes?? Nekem bőven megfelel a napi 3 étkezés. És azért eszek barna kenyeret/zsemlét mivel sulis vagyok. Oda pedig nem vihetek villás reggelit. És ezt nem tiltották a dietetikusok sem...
2014. nov. 4. 22:35
 27/28 anonim ***** válasza:

nah itt kezdődik a baj.

a dietetikusok,meg a baromságaik.

meg adott pár lapot?ez aztán a mélységes ismeret anyag.

olvasd el szendi gábor-paleolit táplálkozás c könyvét.

az ételhordót meg elég régen feltalálták,de a 3 kajálással sincsen gond.

itt az alapvető ismeret anyag hiányzik,hogy még mindig a tk,vagy nem tk sza-rokról magyarázol,a helyett hogy a fehérjebevitelről és a zöldségekkel foglalkoznál.

2014. nov. 5. 17:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Azt a könyvet szeretnénk megvenni, abból fogunk a jövőben főzni. :) De azért a kórházi dietetikusok sem a bolhapiacon kapták a pozíciójukat. Valamit csak tudnak ha akkor tudtam fogyni tőle...
2014. nov. 5. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!