Mit lehet kezdeni egy ilyen fenékkel?
Figyelt kérdés
Nekem is így néz ki, csak én sokkal vékonyabb vagyok. Sajnos nem tudok hízni. Undorító, narancsbőrös, lapos és egy gramm izom nincs rajta. Egészségesen táplálkozom. Nem tudom hogy milyen gyakorlatokat kellene csinálnom és mennyit hogy normális és szép legyen. :((
13/L
2014. nov. 1. 13:39
2/5 anonim válasza:
Több fehérjét kell enni - akár turmix formájában is -, és sok kitöréses, guggolásos gyakorlatot csinálni. Kifejezetten hasznos pl. a hot iron az izomépítésre.
De te még nagyon fiatal vagy, kétlem, hogy tényleg olyan borzasztó lenne a helyzet, mint ahogy leírod. A linkelt hölgyemény is leginkább azért néz ki rosszul, mert rossz szabású fürdőruhát választott, egyébként nem lenne olyan "botrányos". Sokat fogsz te még nőiesedni, a csípőd sincs még egészen kifejlődve ebben a korban.
3/5 anonim válasza:
Kitörés, guggolás, narancsbőr ellen napi 3 liter cukormentes folyadék és nekem a jóga is bevált "ellene".
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Most komolyan..13 évesen ez a legnagyobb gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!