Szerintetek ez milyen alak? (duci vagy kövér? )
Figyelt kérdés
A duci és a kövér szó között nálam óriási a különbség. NEM én vagyok a képen de pont ilyen alakom van. :) Véleményt szeretnék hogy ez az alak milyen...
2014. nov. 3. 19:54
11/28 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Tökéletes.
17F
12/28 A kérdező kommentje:
:3
2014. nov. 3. 21:17
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De ízlések és pofonok ugye :))
2014. nov. 3. 21:18
14/28 anonim válasza:
Nem szeretnék senkit megsérteni, de én utálom ha lötyög egy lány...
Nekem ez abszolút sok lenne. Szóval kövér.
15/28 anonim válasza:
Ez tényleg kövér. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de szerintem visszatazsító, mikor egy nő ilyen igénytelen és vastagabb a karja mint a combom.
16/28 A kérdező kommentje:
Elfogadom a kommenteket dem vagyok igénytelen. Adok magamra sminkelem és csinosan is öltözök. És mint írtam nem zabàlok hanem betegségem van és ez miatt...
2014. nov. 4. 07:51
17/28 A kérdező kommentje:
*de nem
2014. nov. 4. 07:53
18/28 anonim válasza:
És milyen betegséged van, amitől elhíztál, megkérdezhetem?
19/28 A kérdező kommentje:
Inzulinom a szar plusz a genetika...
2014. nov. 4. 10:21
20/28 anonim válasza:
cukorbetegeknek ir-eknek alapból számolni kellene a szénhidrátot-ami az elhízást okozza.
a paleolit étrendről szóló könyvet olvasd el és a szerint állítsd össze az étrended.
lefogysz,meg az inzulin szintedet is rendbe rakja,úgyhogy nem kellenek az ilyen sz-ar kifogások,hogy genetika.
ez nem a genetikán múlik,hanem ha valaki egész nap szénhidrátot zabál,az először kövér lesz,aztán inzulin rezisztens,majd cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!