A vékonyakat mióta szokás cikizni? Én még nem láttam soha, hogy egy vékonyat csesztetnének az alakja miatt! De a kövéreket annál jobban!
Beszélgettem egyik haverommal, és elég vékony(de azért nem látszik ki a bordája, csak vékony). Főleg fiú létére. És szóba került, hogy kinek mi a rossz az életébe, vagy mi esett rosszul.
És azt mondta őt a vékonysága miatt szekálták!
Most ezt hogy? Én még életemben nem láttam, hogy valakit azért piszkáljanak mert vékony!
Ellenben a suliban emlékszem mindig a kövéreknek: "miért nem fogysz le? Folyton csokit zabál biztos! Fussál dagi, rád fér! Túlsúlyos vagy!"
De vékonyokat mióta lehet csesztetni? És mivel? "Hé, nézzétek az éhenkórászt! Afrikai éhező! Nézd már, kilátszik a csuklója! xDDD"
Vagy mi?
Szerintem ilyen nem létezik!
A vékonyakat is cikizik, hogy semmi fognivaló nincs rajtuk, anorexiások, túl vékonyak. Az embereknek soha semmi nem jó :D
Az is baj, hogy a túlsúlyosokat cikizik. Senkit se kéne, a szépség nem csak egy konkrét méretben jön. Én picit dagi vagyok, de nem tűrném el, ha beszólnának. Ha fogyózni kezdek, az szeretném, hogy magamért legyen, ne azért, hogy a társadalomnak megfeleljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!