Miért van az, hogy nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány és már 3 éve tetszik nekem..nem tudom elfelejteni..az elején nagyon sokat beszéltünk aztán egészen idáig egyre kevesebbet, de mihelyt elfelejteném tuti, hogy felrak facera egy képet és ilyenkor minden kezdődik újból..tényleg azt érzem, hogy ő az igazi.olyan kedves, aranyos még egy ilyennel is mint én..nem értem..nem beszélek már vele kb fél éve, de mindennél jobban szeretem :(
16/f
2014. nov. 2. 00:00
1/4 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele. Ne akard elfelejteni, ez a fajta igazi kitartó szeretet a legszebb dolog, amit el lehet képzelni.
Minek vagy fent face? Hagyd ott azt az oldalt a francba, csak baj van vele.
Időnként keresd meg, és kérdezd hogy hogy megy a sora.
2/4 A kérdező kommentje:
nem nagyon használom.de én is hülye voltam, mert egy városba jártunk suliba és buszon találkoztunk csak..ő mindig köszönt én meg nem köszöntem vissza.nem tudom miért és ezek után ő se köszönt most ráadásul elment más városba.
2014. nov. 2. 00:50
3/4 anonim válasza:
Vannak még ennél furcsább helyzetek is.. én például egy olyan fiúba vagyok szerelmes, akit még alig ismerek, egy pár szót beszéltem vele, de már mikor először megláttam akkor nagyon tetszett :) mondhatjuk ugy hogy szerelem volt első látásra :) és ennek már fél éve, és még ugyanaz az érzés :) csak hát ő valószínűleg nem így érez...ad ugyan jeleket, de az semmi :/ Szoval a lényeg az hogy ezt senki se tudja mitől lehet, van akinek összejönnek a dolgok, van akinek nem sajnos :/
4/4 A kérdező kommentje:
hát bízzunk benne, hogy összejön:)
2014. nov. 2. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!