Nem tudom elfelejteni hogy nemi erőszak érte a legjobb barátomat, mit tegyek?
A legjobb lánybarátomat , aki szinte olyan mint a testvérem 8.ban megerőszakolta egy osztálytársa.
4 éve történt és egy igen mély lelki beszélgetés során árulta el. Azóta alig bírok enni , belebetegszem a bánatba és a gyűlöletbe hogy pont vele történt ilyen...
Gyűlölöm aki tette és akik anno fogdosták és bántották....az osztályában.
Ő akkor senkinek sem mondta el , nagyon félt . Mostanra megbékélt vele és nem ez határozza meg az életét....
Nem gyötri már emiatt semmi....
Próbáltam segíteni meg minden de nem tudtam. Nem akarta és végül végleg lezártuk a témát.
De a gyűlöletem nem hagyott alább... Nem tudom mitévő legyek. Olyan szoros kapocs köt hozzá hogy nem tudom megemészteni ezt és megérteni.
Nem tudom elfeejteni.
Mindig ez jár az agyamban , ráadásul láttam a gyerek képét és csakhamar a nevét is megtudtam.
De nem tudok mit kezdeni...annyira fáj mintha belülről égne szét a lelkem.
Elavultnak mondja az ügyet de én nem tudok ezzel sem mit kezdeni.
A srácot ha jól sejtem elítélni sem lehet mert 1.régi ügy 2.nincs bizonyíték 3.kiskorúság
De.....mitévő legyek ?
Kérlek segítsetek !
Olyan ez mint egy rémálom és nem tudok belőle kijutni :(
Nem lehet elítélni?
Régi ügy - na és?
Nincs bizonyíték - ha a lány feljelenti, abból már lehet valami
Kiskorú - 14 felett büntethetô, sôt súlyosabb ügyeknél úgy tudom, 12.
De ha ô azt mondja, hagyd, akkor hagyd. Egy ügyhöz fel kellene elevenítenie emlékeit, amit nem szeretne. Próbálja elfelejteni szerintem, ezért ne sokat beszélj vele errôl, inkább más témákról beszéljetek.
Az a baj, h már 4 éve volt, szal bizonyítani szinte lehetetlen.
A másik, h az ilyen majmok kb úgy fogják fel, h "jól van már, ő is akarta", szal a lelkiismeret miatt nem nagyon fog kibukni belőle.
Egyébként most módosítanak jogszabályt, pont ezért, mert egy TV-s egyénről kiderült, h míg tanított addig előszeretettel répázta a diákjait.
azért köszönöm a válaszokat :(
remélem az aki ilyet tesz óriási szenvedések közepette fog kimúlni
A börtönben az ilyenekkel ugyanezt teszik.
Ki kellene deríteni , hogy megjavult már vagy még most is ilyen. Meg kellene kérdezni,hogy emlékszik-e az esetre. Ha nincs benne megbánás akkor jól megdugni sőt videóra venni és lejátszani az ismerősei előtt vagy pénzt kicsikarni belőle videóért cserébe és azt a pénzt a barátnődnek adni. Ez bizony nagy elszántságot és nagy felkészülést igényel. Ha nem vagy biztos magadban ne kezdj bele és nem árt ha fizikailag jóval felette álsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!