Férfiak, mit tennétek, ha kiderülne, hogy van egy házasságon kivüli kamasz gyermeketek?
"28 Nincs kapcsolatom a pasival már:)"
Neked nem is kell, hogy legyen, de a gyermeknek igen. Azt te nem döntheted el, hogy ne legyen, csak mert nektek rossz kapcsolatotok volt. A gyermek nem a te tulajdonod, tárgyad.
Nem érint érzékenyen, én 34 éves nő vagyok, és van bennem gerinc, hogy ilyet ne titkoljak el a párom elől.
Csak a gyereket sajnálom, meg a férfit.
Nezd kerdezo. Felteszel egy kerdest, mindenfele htterinformacio nelkul s azt varod, hogy mindenki szidja az apat. Hat nem fogja. Ha no ne momdja meg, hogy terhes es o az apja a gyereknek, a ferfit semmi vad nem erheti, semmi felelosseg nem terheli. Gerincre ebben az esetben a nonek lenne szuksege.
Ja, no vagyok es majd negyven
*hogy mindenki szidja az apat.
Én ezt a kérdést tettem fel, és erre vártam a választ:
Férfiak, mit tennétek, ha kiderülne, hogy van egy házasságon kivüli kamasz gyermeketek?
Nem forgattam ki, csillagocska. Erre reagaltam: " A kérdező kommentje:
3 És ha pont a gyerek apja volt az oka, hogy igy alakult minden, akkor kire haragudnál annyira? magadra?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!