Ti mennyire ítélitek el a marihuána fogyasztókat?
Figyelt kérdés
heti 1 alkalommal fogyaszt pl.2014. szept. 27. 17:17
2/10 anonim válasza:
Semennyire! Ezzel még nem rontja el az életét.Ha pedig valaki elrontja az életét kábítószerrel, azt sem lehet elítélni, maximum sajnálni...
4/10 anonim válasza:
Én nem ítélem el. Biztos nem volt jó gyerekkora, elváltak a szulei, stb. Ezért nem ítéle el. Bitos rossz társaságba került. Egy párhuzamos univerzumban talán jobb élete van szegénynek :)
5/10 gebasz1 válasza:
Az elmegy addig amíg el nem veszi másét hogy teljen rá
6/10 anonim válasza:
Ismerek is párat és semennyire nem ítélem el őket.
7/10 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem helyeslem. Láttam már embert túladagolásban meghalni, aki szintén így kezdte.
Az meg, hogy biztos nehéz élete van, hát... Nincs az az élethelyzet, amire a drog megoldást jelentene, max az illető gyenge ahhoz, hogy érdemben megoldja.
Mondom, nem ítélem el az ilyeneket, nem is sajnálom, csak helytelenítem, amit csinálnak.
8/10 reptoid tudós 2 válasza:
Idővel elbutul és érzéketlenné válik a külvilágra.
Emiatt inkább szánom. És amiatt ítélem el, hogy nincs józan ítélőképessége.
9/10 anonim válasza:
Én nem itélem el őket. :) Ismerek egy csomó olyan embert aki naponta tolja, és családjuk van meg gyerekeik és normálisan élnek és sokkal logikusabban gondolkodnak. A mariska csak jó dolog!:D Peace
10/10 anonim válasza:
mindennek megvan a maga helye és idelye.ennek is.könnyen át lehet esni a ló másik oldalára de nem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!