Mit lehet tenni ha a szomszéd (panel) folyton füvezik és már rosszul vagyok a szagától?
Panelban lakunk,és nem rég ide költözött egy új szomszéd. Folyamatosan bent cigiznek a lakásban ráadásul minden nap füvet is szivnak. Normális keretek között nem zavarna, de ezek töménytelen mennyiségben nyomják és csak úgy tódul át a szag a mi lakásunkba is. Az emeleten is ha kiszállok a liftből 10perc alatt simán beállnék olyan durva.
Nem akartam még átmenni hozzájuk azzal a szöveggel hogy "ne fűvezzél már ennyit te állat" mert elég balhés formának tűnik, bár már nem sok kell...
Mit lehet ilyenkor csinálni? Am másban nem zavarnak, de ez már kezd elviselhetetlen lenni. Ha rendőröket hívnék azok semmit sem csinálnának mi?
Igen lehet bekopogok majd és beszélek velük.
És gondolod ha a rendőrök érzik a szagot (és 100% h éreznék) akkor fognak tenni valamit?
nem az 1. vagyok
a rendőrök 1000000000000000%, hogy tesznek valamit, de akár a mit tudom én házmester, vagy hogy a ******* hívják neki is szólhatsz szerintem neki is kötelessége tenni valamit
"Élni tudni kell
a többi senkit nem érdekel
Csak az hogy élni tudni kell, élni tudni kell"
ne szólj nekik hanem egyből hívd a rendőröket. ha balhésok, pont nem az hiányzik neked, tudja ki hívta rá. tegyél névtelen bejelentést.
inkább örülj hogy füvet szívnak, ha csak simán tömény cigi lenne, ki se mennének a rendőrök. sőt, lehet erre se mozdulnak, vagy max elszívják ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!