Miért érzem ezt?
Szóval 17 éves lány vagyok és az a helyzet, hogy van önbizalmam sok téren de pasi terén aligha. Szóval volt már 3 srác akivel megpróbáltuk de egyik se volt jó, de elfogadtam mert azt érzem, hogy jobbal nekem úgyse jönne össze. Mert vannak szebb, okosabb lányok, miért engem választanának. Nem páwákkal akarok összejönni csak normális srácokkal de azt érzem, hogy esélyem se lenne.
Félek, hogy nem tudok úgy viselkedni mint egy normális barátnő, félek, hogy elijesztem valamivel, vagy nem leszek elég jó (szűz vagyok még). Hogyan változtassak ezen? De legfőképpen miért van ez? Más téren tele vagyok önbizalommal, de itt. Pedig nem érzem magam se csúnyának se hülyének, de mindig van jobb..Tipp? Ötlet?
Gyere velem össze :D
Na jó ne.
Amúgy merre laksz, lehet tudom ki vagy :)
uccsó lehet igazad van.mert ugye van ez a trend hogy gáz hogy
régen 1 emberrel leélték az életüket mindenki és milyen jó volt.
most meg egyik nap ez másnap az.talán a 2 ő között kéne lennie.
de inkább ha önmagunk és világ megismerésére törekednénk más lenne a helyzet.mindenesetre annyit elárulok ha olyan munkája,hobbija van bárkinek ahol sok emberrel találkozhat.teljesen más életvitel mint ha
pár ember közé be van zárva.életkortól függetlenül.
személyes tapasztalatom meg az hogy jobbak a laza kapcsik.
belső dolgokban is szívesen segítenek sokszor idegenek míg
akik közelebb álltak hozzám csak rosszat kaptam és évek
alatt bizony nem esett jól.lehet nekem nem volt szerencsém.
persze ha valakitől évek alatt sok jót kaptál meg lehet bízni benne,de nem kell elfogadni mindenki társaságát aki véletlenül melléd sodródott és szenvedsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!