Nincs semmi életkedvem, rosszul érzem magam minden percben. Mit tegyek?
A szépség relatív, aki szeret az elfogad ilyennek (külsőleg). Ha a kövérség annyira gond lenne, tegyél ellene, nem olyan nehéz általában :)
Miért hagyott el a pasid, ha szabad kérdeznem?
Barátokat nehéz szerezni (ha igaz barátokra gondolsz, én a barát szó alatt alapvetően azokat értem).
Nincs örömöd? Mit szeretsz csinálni? Milyen zenéket szeretsz? Csinálj olyat, ami örömet okoz (akár alkoss, stb..). Azért annyira nem hiszem hogy abszolút semmi örömöd nem lenne.
Na akkor kezdjük. :-)
Ronda vagy és kövér: kezdj el sportolni. Fuss. Nemcsak fogyaszt, de jobb kedved is lesz tőle egy idő után. Persze van más sportolási lehetőség is.
Egyetem: februárban szépen megpróbálod újra, vagy teszel egy javítóérettségit. Gondolom azért nem lettek olyan rosszak az eredményeid, hiszen akkor nem fordult volna meg a fejedben, hogy jelentkezz egyetemre. Tehát el tudod végezni, csak keményen kell tanulni.
Barátok nuku: ha nem tudsz élőben, akkor neten ismerkedj.
Az a baj, hogy nincs, aki támogasson.
Szia :) figyelj szerintem ne jarj szihologoshoz az csak ront a helyzeten(nem segiteni akar ,csak az o hasznat nezi). szerintem szerezz baratokat (igaz baratokat) es nekik ontsd ki a szived.
amugy enis ebben a ciboben jarok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!