Nincs életkedvem/célom, valaki aki ugyan így gondolkodott?
Nem idegesítettél fel vele, de tegyünk egy próbát, hátha nekem sikerült, és változik egy cseppet a hülye elképzelésed.
Anya-apa eltart ugye? Ők keményen dolgoznak azért, hogy neked jó legyen. Sőt, még élnek is..szerencséd van..MÉG. Mi lesz, ha reggel munkába menet egyiket elüti valami, másik halálos balesetet szenved? Te ott vagy a seggeden, 0 élettel. Tegyük fel van rokon, akihez el tudsz menni. Az se fog örökké élni, és egyik se nézi jó szemmel, ha élősködsz rajtuk. További teendők? Na? Semmi? Pontosan. Semmit nem fogsz tudni kezdeni magaddal, ha a szüleidet hirtelen valami váratlan csapás éri.
Sehova nem vesznek fel dolgozni, mert semmihez nem értesz, és semmi végzettséged nincs. Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy a legjobb barátod egy büdös, koszos csöves, akit suliba menet minden reggel kiröhögtél.
Ez az élet kell neked? Ez már elég izgalmas? Hajrá!
Gondolj már bele abba, amit mondasz: "ha huszonpárévesen még mindig eltartanak".
Szerinted később mivel lesz másabb az életed, mint most? Huszonpárévesen is ugyanúgy a szüleid fognak eltartani, mert nem lesz munkád. Nem fogsz tudni semmiből se megélni.
Nagyon hülye vagy! Be fog nőni a fejed lágya csak túl késő lesz már akkor. El mondom a jelenlegi álláspontod mi. Gyárba fogsz szalagon 12 órázni éhbérért és szenvedsz egész életedben.
Vagy most nekiállsz tanulni, és tovább is tanulsz. És esetleg még vezető beosztásba is kerülhetnél, de a mostani jövőképed szerint a szalagmunkás dolog igaz rád! Biztos ezt akarod, engem nem nagyon érdekel én tudom mi akarok lenni és hogy mi leszek, teszek is érte és meg is fogom csinálni. De te tudod... Gondolkodj el ezen!
Ez nézd meg sőt nézze meg mindenki aki látja a linket, nézzétek meg egyedül, fülhallgatóval vagy fejhallgatóval a fejeteken és gondolkodjatok! Nekem segített mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!