Csak én vagyok az egyetlen, aki kb ugyan úgy néz ki, mint 14-15 évesen? 18F
Figyelt kérdés
Ritka idegesítő, és önbizalom romboló, hogy szinte ugyan úgy nézek ki, mint 3-4 éve. Hány évesen fogok végre férfiasodni? Annyi, hogy nőttem, ez talán dob 1-2 évet a kinézetemen, de így sem egy extra.. Csak én vagyok így? Mikor kezdek már végre férfiasodni?2014. szept. 8. 21:39
1/8 anonim válasza:
Én is így vagyok, 15 évesnek néznek, pedig lassan 18 leszek..pedig amúgy helyesnek tartanak a csajok, csak nem az én korosztályom..
2/8 A kérdező kommentje:
Pacsi, kb velem is ez van.
2014. szept. 8. 21:58
3/8 anonim válasza:
mutaasatok képet lécci, tök kivi vok, milyenek vagytok.
4/8 anonim válasza:
Én 17 lassan 18 évesen úgy nézek ki, mint egy általános iskolás kb.
5/8 anonim válasza:
Itt is :/ :D 18 vagyok,15-16 évesnek néznek. De később ennek örülni fogunk szerintem :D Persze ha x év múlva is fiatalabbnak tűnünk.
18/F
6/8 anonim válasza:
Jócskán túl vagyok már a 2X-en, de a mai napig nem nézik ki belőlem, hogy elmúltam 18, és ez roppant mód zavaró. Különösen ismerkedés esetén.
7/8 anonim válasza:
24 vagyok, 16-nak szoktak nézni. Ennél nagyobb átok nincs. A drága hölgyek emberszámba sem vesznek...
8/8 anonim válasza:
tőlem 25 évesen is elkérték a személyit, mikor alkoholt vettem, utána meg mondták, hogy nem gondolták volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!