A Páva, Swag, Yolo, mind ugyan aszt jelenti?
a swag-nek tudom a tényleges jelentését
secretly we are gay...de igen a többi szót is a hátsó kapu döngetői használják
Hello. A páva, az örök élet szimboluma, csak az emberek kicsit máshogy érzik. A SWAG-nek elég sok jelentése van, köztük, Sex With A bit of Nigga, és Secretly We Are G*y, azaz titokba b**zik vagyunk. A YOLO azaz You only Live Once magyarul, egyszer élünk és mindent kiprobálunk. Remélem egy kicsit tudtam segiteni.
Man *a,**u
Ezeket a szavakat a mai fiatalok szokták használni.
A yolo azt jelenti hogy : you only live once. A másik kettő meg kb ugyanazt jelenti.
Páwa: metroszexuális, szennycsatornákon nevelkedett fiatalok, jellemzőik a rikító, mélyen dekoltált öltözék, hosszú, zselézett haj és magasan hordott orr. előfordulási helyeik: plázák, parkok, szórakozóhelyek (iskolában, illetve munkahelyen csak elvétve találhatóak)
Swag: egy amerikából elterjedt stílusirányzat, habár eredetileg köze sem volt a páwákhoz, de ma már szinte egybeforrt a kettő, az eredeti swaggerek kárára. sokan nem tudják, de a valódi jelentése Secretly we are gay, azaz titokban melegek vagyunk. Belegondolva, ez nem is meglepő
Yolo: You only live once, azaz: csak egyszer élsz. ezt a swaggerek illetve páwák eléggé tudatlanul használják, főleg amióta kijött egy ilyen nevü popalbum is. a mai használata alapján kb. annyit tesz, hogy egyszer élsz, legyél akkora barom amekkora csak tudsz.
örülök hogy segíthettem
Szerintem #5 adta az egyik legjobb választ.
A Swag onnan ered, hogy van egy Jack Swagger nevű pankrátor, és ő hordta először ezt a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!