Úgy érzem nincs boldogságom az életben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 22:35
1/9 anonim válasza:
nem szeretsz érdemben senkit
és nem szeretnek
ez áll mögötte?
ha szeretsz és szeretnek, akkor boldognak kéne lenned
2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg ez áll mögötte...
2014. aug. 28. 22:43
4/9 A kérdező kommentje:
De ezen nem tudok változtatni.
2014. aug. 28. 22:43
5/9 anonim válasza:
hány éves vagy?
engem a zene meg szokott vigasztalni
tényleg formál, alakít és vidámmá tesz
persze a vidámság és a boldogság ég és föld
nagyon kevés ember igazán boldog........egyik kollégám sem az igazán......max az anyukák akiknek babájuk van......
ami még boldogságot ad, az lehet egy jó vallási közösség pl. (katolikus ifjúsági mozgalmak....)
6/9 anonim válasza:
Engem csak egyvalami tud boldoggá tenni: ha van egy párom, akit szerethetek, és ő viszont szeret. Csak így látom értelmét az életnek, így minden értelmet nyer. Viszont amikor egyedül voltam, semminek nem láttam az értelmét, semmi nem okozott örömöt. Talán veled is ez a helyzet - feltéve, ha nincs párkapcsolatod.
7/9 anonim válasza:
Kezdj el ismerkedni és ne arra gondolj hogy boldogtalan vagy a jelenre koncentrálj, érezd át mások érzéseit és segíts nekik és ők viszonozni fogják. Keress valami hobbit, sportot..
8/9 anonim válasza:
elég egysíkú egy élet lehet mindig mástól függeni.
9/9 anonim válasza:
és ha meghal a szerelmed/házastársad?????,, akkor mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!