12 évesek, mi a legnagyobb problémátok az életben?
Az Első válaszoló az, aki provokál.
Én már nem vagyok 12 éves, de pontosan emlékszem rá, hogy akkor mi volt a legnagyobb problémám. Pontosabban, két dolog volt:
1. Szüleim válása, az azt követő huzavona, amíg végül apukánkhoz nem tudtunk költözni, és meg nem nyugodtak a kedélyek.
2. A matekórák... Rettegésem tárgya.
Rég voltam 12 éves, de még emlékszem, mi volt a bajom.
Fater rendszeresen részegen járt haza.
Az osztálytársaim amiatt piszkáltak, amiatt voltam "stréber", hogy tanultam és kitűnő voltam.
Az első cicánk akkor tűnt el :'(
12 vagyok, szóval elmondom :D
- nem megy a muscle up
- hétfőtől suli
- nincs zsém rendelni a Myproteinről
En 2 eve voltam 12 eves s akkor ezek voltam a problemaim:
1.A suliban az egyik tanarno utalt s utal(szerencsemre megy el a sulibol :D )pofazni akart nekem de visszaszoltam azota ual...
2.A telefonom iszonyuan gagyi volt...
3.Egy lany meg egy fiu mindig kotekedtek velem(most mar nem, osszeverekedtem a lannyal s a fiu pedig mindig elkerul)
4.A legjobb tanulok kozul voltam (s vagyok), irigyeltek (most is de nem annyira, mert kaptam egy csomo rossz jegyet azota :P )
5.Elneveztek a ,,Szent"-nek ,mert nem karonkodtam s igy egyreszt felre taszitottak a menok (mar nem vagyok ebben a helyzetben)
6.Tul ugyes voltam nem csinaltam semmi rosszat egy jo ideje igy kezdek lebenazni(nem mindenki)(s most mar csak ugy 3-an 4-en benaznak le...)
7.Elveszitettem a kutyamat aki azota nem jott vissza :(
kb.ennyi...hu nem is volt keves :P
Én már kétszer annyi idős vagyok de még jól emlékszem, mi volt a legnagyobb problémám.
- Új osztályfőnök, aki kigúnyolt
- A padtársam, aki mindenemet ellopta (az oszi természetesen leszarta és nem engedett elülni sem mellőle)
- Az osztályom kiközösített mert ,,elit" osztály volt és mindenki gazdag volt rajtam kívül
- otthon a szüleim állandóan balhéztak egymással, utálták egymást és épp leszarták hogy nekem problémáim vannak
- Véresre rágtam a körmömet, sebeket kapartam a fejemre, így vezettem le az állandó feszültséget. Anyám pszichiátriai intézettel fenyegetett ha nem hagyom abba de mondanom sem kell hogy ez nem használt.
- 12 évesen kezdtem menstruálni és otthon nem hitték el hogy az nekem fáj
- Akkor láttam először a Balatont
- 12 évesen kaptam egy biciklit, ami 11 éven át volt hű társam, amikor is szegény tönkrement
- 12 voltam amikor először elvittek fodrászhoz, egész életemben combközépig érő hajam volt amit mindig befonva kellett hordanom. Ekkor kaptam végre rendes frizurát, amit hordhattam kiengedve is.
- Az EDDA-Hűtlen című számával országos énekversenyt nyertem :D
Úgy nagyjából ennyi ugrik be.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!