Melinda:D kérdése:
Valaki segíteni? Please! Fontos!
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó, h négy éve járok egy sportra, de úgy döntöttem h abbahagyom. Nem voltam abban a sportban rossz, de nincs kedvem folytatni, meg már sok időm sincs rá. Anya nagyon kiakadt amikor megtudta h abba akarom hagyni! Úgy döntöttem h inkább a zene érdekel, de anya nem igazán akar támogatni. Folyton próbál rávenni h ne hagyjam abba a sportot. 15 éves vagyok.Egyébként más sportot szívesen kipróbálnék, de nem versenyszeren, így a zene mellett. Mit gondoltok?? Jól döntöttem v nem?? és milyen sportot lehet lányként hobbiként csinálni?? Segítsetek!2014. szept. 16. 20:00
1/2 anonim válasza:
Jól döntöttél.Azt csináld amihez kedved van és ne azt amit rád erőltetnek.
Sport:kézilabda,röplabda,vízilabda,atlétika,futás,aeorbik stb.
2/2 anonim válasza:
Felnőtt fejjel azt mondom, hogy jól döntöttél. Hasznos dolog a sport és a zene is. Ha az adott sportban nem érzed jól magad, akkor ne csináld tovább, helyette olyat válassz, amit szeretsz.
Anyukádnak is előbb utóbb el kell fogadnia, hogy tudsz saját döntéseket hozni, és jobb, ha korábban szembesül vele, így gyorsabban elfogadja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!