Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyukád és a halott szomszéd...

Anyukád és a halott szomszéd ruhái. Te mit tennél? (bővebben)

Figyelt kérdés

A szomszédunkban meghalt egy idős férfi. Eléggé szélsőséges életmódot élt. Duhajkodott, ivott, verekedett, a családtagjait olykor késsel kergette meg. Ez a férfi most meghalt és a családtagok örömmel próbálják rásózni a szomszédjaikra a férfi ruháit, még azokat is, amelyek akkor is rajta voltak mikor meghalt. Na most, anyukámat valahogy megfűzték hogy hozza haza őket, vigye el magával az összeset (kb. két kupacnyi) és ő örömmel igent mondott.

Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de szerintem tiszteletlenség egy halottal szemben - bármilyen életet is élt, hogy a ruháit csak úgy szerte szortírozzák, másfelől meg az is, hogy csak úgy elfogadjam valaki viseletét, akit pár nappal ezelőtt temettek.

Nagyon mérges vagyok rá. Úgy gondolom, hogy ez teljesen helytelen cselekedet volt, mindkét fél részéről. Már elmondtam neki, hogy mégis hogy volt képes arra, hogy elfogadta és áthozta ide, azonnal vigye ki innen a házból, valamint konfrontálódtam vele amiatt is, hogy ő hogy érezné, ha a temetése után a szeretett ruhadarabjait valahogy megpróbálnám rásózni a szomszédokra.

Ti mit gondoltok erről?

Ti mit tennétek?

2014. szept. 15. 18:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%
Én megfognám és kidobnám egy zsákba kuka mellé-,ennyi.Majd össze szedi valaki akinek kell és legalább nem tudja kié volt.Itt is van egy pasi,fel van háborodva a menye nem fogadta el az anyós ruháit,naná én sem hordanám egy halott ruháját.Lehetne az maga a dalai láma sem
2014. szept. 15. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

A férjem gyűlölt mostohaapjának is ránk maradtak a ruhái és egyéb tárgyai..annak ellenére, hogy nem ő volt az örököse. Több mint egy hónapot könyörögtünk a vér szerinti fiának, hogy rámolja és vigye el apja ruháit, ingóságait mert a többi örökös igényt tart a bútorra és nekünk azt ki kell üríteni..... Hát ott maradtak a ruhák..... Irha, bőr és bundakabátok.. Nike póló... farmer naci... vadonatúj lábbelik amik sajna nem lettek jók, ezeket elajándékoztuk. Hülye lettem volna kidobni őket--- főleg hogy a zsebekben is találtunk ezt-azt :DDD

Még hogy spirituális jelentősége van :DDD Abban a házban lakunk most amibe meghalt... Képzeled! Nem jött vissza holtába! :D Mert akkor szívesen megkérdeznénk tőle, hogy hová a náthás fenébe tűntek el az anyósom rubin fülbe valói és gyűrűje?????Talán azokból futotta a casio órára amit az egyik kabát zsebében találtunk? Arról már ne is beszéljünk, hogy a festményeket a disznóólba kell tartani? Mert azokat is megtaláltuk!!!

Szóval én azt gondolom... a xar ruhákat adjátok oda a szegényeknek, a jó ruhát viseld egészséggel! A zsebeket pedig jó alaposan át nézni!!!

2014. szept. 15. 18:59
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sem kellene múzeumba tenni őket, csak mert egy halotté voltak, de azt megértem, ha valaki irtózik attól, hogy olyan ruhákat vegyen fel, amik egy holttesten voltak. Eladományozni ti is el tudjátok őket.
2014. szept. 15. 19:12
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Rábíznám anyámra, hogy tegye, amit jónak lát a ruhákkal, de ha nekem ellenérzésem van ez egésszel kapcsolatban, akkor én mindenképpen kimaradék az egészből. Mivel anyukád férfiruhákat hozott haza, csak akkor gáz, ha te férfi vagy és rád akarja tukmálni. Akkor viszont elhajtanám a francba, a gúnyáival egyetemben.

A rezgéseket felejtsd el. Kevesebbe is bele lehet őrülni.

Nem a halott ittmaradt rezései fájnak vagy zavarnak, hanem az a TUDAT, az az EMLÉK, amit neked megmaradt róla.

2014. szept. 15. 19:12
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Én nem hinném, hogy egy idős bácsi ruháit neked hozta volna haza anyukád, valószínűleg nem egy korosztály vagytok. Akkor meg hadd csináljon vele, amit akar.
2014. szept. 15. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
"amik egy holttesten voltak"13 -as, nem holttesten voltak... a holtról valószínű nem cibálták le a ruhákat.
2014. szept. 15. 19:22
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell röhögni!Ezek az energiák bizony léteznek és nem csak az arany őrzi meg őket, hanem a ruhanemű is.Persze nem egyforma erősségűek ezek a rezgések.Leszarom, ha hülyének néztek, de én érzékelem ezeket.Ha egy tárgyat a kezembe veszek, lehet akár ruha is, sokszor bizonyos infókhoz jutok a tulajdonosáról akkor is, ha nem ismertem az illetőt.

Természetesen ha egy tárgy jobban fel van töltve az illető energiájával, akkor ez jobban érezhető, van persze olyan is, hogy szinte semmi nem jön át.

Aki ezekre érzékenyebb, azt igenis nagyon zavarhatja.

Engem is zavarnak az efféle "örökségek", pláne, ha kellemetlen energiákkal, vagy nagyon tragikus sorsú embertől származik.Ártani persze ezek a holmik nem ártanak, csak zavaró lehet, ez van.

2014. szept. 15. 19:33
 18/24 anonim válasza:
68%
Minden nagyáruháznál - Spar Tesco Coop pl. -van ruhagyűjtő konténer. Ha anyukád rádtukmálná a ruhákat vidd el és dobd be oda. De ha apudnak hozta el majd ő eldönti kell-e neki. Te természetesen nem vagy köteles viselni ha viszolyogsz tőle. Amúgy meg, a halottat természetesen levetkőztetik, hacsak nem vette fel előrelátóan a temetésére szánt ruháját mielőtt kimúlt :-)
2014. szept. 15. 19:49
 19/24 mr.megaa válasza:

Hát elég furcsa módú szonszédaid vannak.

És ezt lekezelőnek is tartom. Szerintük miért lenne szügségetek használt ruhákra egy nemrégiben eltávozott akárkitől?

Másrészt én is ugyan így érezném magamat. Anyám nekem is össze gyűjt minden kacatot, le akar venni a fáról egy darab almát, pedig ezek közül egyikre sincs szügségünk. Remélem apádnak, mert hogy férfi ruhák és valószínű neki "kéne" hordani, nem fognak tetszeni a cuccok és rendre teszi anyádat. Te már kevés vagy ehhez.

Ruhákba benne marad a viselőjüktől valami, még ha nem is spirituálisan tekintünk rá.

2014. szept. 15. 19:57
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

Még azt sem tudjuk, miért vitte haza az anyuka a ruhákat. Nem hiszem, hogy a kérdezőnek, hacsak nem ő is egy idős ember, de nem hinném.

Ha a férjének, akkor neki kell eldönteni, hogy hordja-e őket, vagy sem.

Ha meg tovább akarja ajándékozni, vagy mit tudom én, használt ruhaként eladni, az meg az ő dolga.

2014. szept. 15. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!