Anyám elhiszi, hogy drogozok. Mit egyek?
Megpróbálom.
Az, hogy én szembe merek velük szállni ha valami olyat mondanak és ez nem tetszik nekik. Meg egyszerűen nem bírjuk egymást, csak annyi a különbség, hogy én nem találok mi dolgokat meg nem érdekel mások élete.
Szerintem is az a megoldás, ha most tiszta vizet öntenétek a pohárba. Kérd meg anyukádat, hogy menjen el veled vérvételre, az sokkal megbízhatóbb, mint a teszt.
Nincs vesztenivalód, mivel úgyis tudod, hogy negatív. Aztán ha megvan az eredmény, fog kézen anyukádat, sétáljatok át a szomszédba, és mielőtt elmondanád nekik az eredményt, kérd meg őket, hogy meséljék már el, hol láttak téged drogozni.
Ez két okból jó, egyrészt hatalmasat esnek pofára, másrészt legközelebb előrukkolnak valami hülyeséggel, anyud nem lesz rá túl fogékony. Egy tűszúrást megér az egész.
Szerintem anyud csak nagyon félt, és aggódik, mert írtad, hogy korábban már próbáltál mást. Ezzel meg tudod nyugtatni. Ha csak mondod, az nem sokat ér, tudod, nem zörög a haraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!