Fiúk! Miért van az, hogy sokan magányosak vagytok, DE?
De mondjuk a buszon a nagy részetek a telefonjába merülve zombul?
Ez csak azért jutott eszembe, mert ma este egy baromi helyes pasi ült mellém. Nem vagyok kezdeményező csaj, sose leszek az mert szerintem nem az én dolgom, viszont a jelzéseket attól még veszem:) Na de... a helyes pasi végállomásig a telefonjába volt merülve, föl se nézett semmi... Az nem mentség, hogy biztos nem tetszettem neki, mert ha Halle Berry ült volna mellette, arra se figyel fel szerintem... Szóval ha magányosak vagytok, akkor miért zárjátok ki a külvilágot ennyire? Akkor hogy akartok ismerkedni? Félre ne értsetek, ez nem vádaskodás meg ilyesmi, de tényleg kiváncsi vagyok.
"Ez csak azért jutott eszembe, mert ma este egy baromi helyes pasi ült mellém. "
itt a lényeg ! ha 1 átlagos srác ült volna melléd, s ugyanezt tette volna, le se xartad volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!