Mért mondják rám páran hogy tudálékos vagyok? és ez rosszul esik mivel én ironiábol és viccesen szoktam okoskodni nem pedig azért hogy hú milyen okos vagyok . Ezek szerint sokan ilyen hülyék hogy félreértik?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 21:06
1/2 anonim válasza:
igen. mi okosak vagyunk, és szeretünk hülyét játszani, szerintem minden okos szeret.:))
Én nagyon röhögnék rajta, kérdező, szóval egyszerűen csak hülyékkel próbálkozol:D
A legjobb példa erre, Jóbarátok:
Rachel: ez egy patikus asztalka. mi is az a patikus?
Chandler: gyógyszerész
Rachel gúnyos hanggal röhögve, utánozva Chandlert: gyógyszeréééész. :D:D:D
2/2 anonim válasza:
Valakinek nem vicces, ami neked igen. Ez van. És akkor nekik az jön le hogy pusztán okoskodsz és őket nézed hülyének.
És nem, nem hülyék, mert félreértik, de amúgy ez a kérdés is jelzi hogy mennyire 'ironikus és vicces' vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!