Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért van az, hogy...

Fiúk! Miért van az, hogy sokan magányosak vagytok, DE?

Figyelt kérdés

De mondjuk a buszon a nagy részetek a telefonjába merülve zombul?

Ez csak azért jutott eszembe, mert ma este egy baromi helyes pasi ült mellém. Nem vagyok kezdeményező csaj, sose leszek az mert szerintem nem az én dolgom, viszont a jelzéseket attól még veszem:) Na de... a helyes pasi végállomásig a telefonjába volt merülve, föl se nézett semmi... Az nem mentség, hogy biztos nem tetszettem neki, mert ha Halle Berry ült volna mellette, arra se figyel fel szerintem... Szóval ha magányosak vagytok, akkor miért zárjátok ki a külvilágot ennyire? Akkor hogy akartok ismerkedni? Félre ne értsetek, ez nem vádaskodás meg ilyesmi, de tényleg kiváncsi vagyok.

2014. aug. 27. 00:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
95%

Szerintem bármelyik fél kezdeményezhet. Nagy hülyeség, hogy "ez nem az én dolgom". Miből gondolod hogy magányos volt? Lehet,hogy épp a barátnőjével beszélt chatelt :) Nem mellesleg a lányok is a telefont bújják :)

F21

2014. aug. 27. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
mindenki a telefont bújja és mindenki magányos, ez egy öngerjesztő folyamat, valaki elkezdi a telefonját bújni etől magányos lesz, ettől még jobban csak azt bújja hisz az az egyetlen öröme, ettől még magányosabb lesz és így tovább, az hogy a kettő közül épp hol lépett be a körbe az illető mind1 bármelyik lehet
2014. aug. 27. 01:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
En is szoktam egyedul tomegkozlekedni, olyankor van hogy a telomba merulok, megsem vagyok maganyos.
2014. aug. 27. 01:31
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

wtf o.o

Semmi kedvem nézelődni azon a buszon amivel több éve mindennap megyek, miért ne chatelhetnék közben a barátaimmal miközben zenét hallgatok? Ettől beszűkült, 21.századi magányos tinédzser lennék? What a time to be alive.

2014. aug. 27. 01:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
honnan veszed, hogy magányos volt? Én amúgy néha direkt nem nézek rá az emberekre mert nem akarom növelni az egójukat azzal, hogy valaki bámulja őket.
2014. aug. 27. 01:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem akarjuk, hogy közünk legyen a külvilághoz és nem akarunk ismerkedni?
2014. aug. 27. 03:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen! A telefonját nyomkodja a buszon, ahelyett, hogy bámulná az embereket, és pláne! veled foglalkozna, kezdeményezne. Ebből egyből az jön le, hogy magányos, és nincs senkije, de biztos ismerkedni akart volna Veled.. Te egy látnok vagy!

Amúgy meg már lehet jóelőre megnézett magának, és nem voltál neki szimpatikus, vagy a szeme sarkából látta, hogy te bámulod, ezért inkább fel sem nézett, stb...)

2014. aug. 27. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Hol a logika a kerdesben? Es ha a baratnojevel chatelt?
2014. aug. 27. 10:12
 9/11 Winsky válasza:
Tegyük fel, hogy tényleg nem a csajával csetelt de a haverjaival is beszélhetett és akkor sem magányos
2014. aug. 27. 17:42
 10/11 anonim válasza:
A helyes fiúk miért lennének magányosak, ha bármikor bárkit megkaphatnak? Egyedül a magamfajta ronda fiúk magányosak, mert nincs egy olyan lány sem, akiknek kellenénk.. 18/F
2014. aug. 28. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!