Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan van, hogy valaki leéli...

Olyan van, hogy valaki leéli az életét úgy, hogy sosem volt boldog?

Figyelt kérdés

Az élet sz*r és én sosem leszek boldog. Valaki cáfolja meg lécci :'((

Ha lehet inkább nem fejteném ki bővebben. Nem kérek konkrétan tanácsot csak pár kedves szót...

2014. aug. 26. 15:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jó köszi mindenkinek :) nem fogok itt érvelni, hogy az élet márpedig sz*r és igazságtalan (de szerintem akkor is az). De ugye nem minden fekete-fehér, néha jobb néha rosszabb.

Kedves utolsó válaszoló meg ne érezze magát egyedül, mert rengeteg magányos ember van csak ugye erről senki nem beszél, mert ez milyen kínos, szánalmas stb... Nekem mondjuk múltkor patakokban folytak a könnyeim amikor láttam egy olyan cikket, hogy "a magányos emberek korábban halnak meg", de rákattintani már nem mertem, mert féltem nem tudom majd abbahagyni a sírást. Nem társkeresésből, de ha akarsz beszélgetni nyugodtan írj üzit, ha még olvasod ezt :)

2014. aug. 27. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:

A boldogság nem egy folyamatos állapot. Pillanatnyi dolog. Minél jobban hajszolod, annál valószínűbb, hogy semmi sem lesz belőle. Annyi mindennek lehet örülni, egy jó szexnek, egy jó filmnek, egy szép zenének, de tartós boldogság mint állapot, nincs.

A maximum amit elérhetsz, hogy tartósan elégedett vagy!

Nem tudom, hány éves vagy, de a "nincs sínen az életem" dolgon nagyon sokat lehet változtatni is, de akár az is lehet, hogy csak azt hiszed, hogy nincs sínen.

2014. aug. 28. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt van bővebben kifejtve:

https://www.youtube.com/watch?v=j9d0WBSknCw

2014. aug. 28. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Na már bocs, de nagyon nem ugyanaz, ha valaki egyedül van, meg ha valaki magányos...

Az ember egyedül is lehet jól. (Persze én is voltam magányos is, voltam kapcsolatban is és voltam egyedül is (magány nélkül))

Nem nagyon van olyan, aki soha életében nem volt boldog. Szerintem te is 'nem mondasz igazat', ha azt mondod, hogy sosem volt olyan, hogy boldog voltál... nyugi még lehetsz is!

2014. aug. 28. 13:13
 15/15 anonim válasza:
en pl 26 evem alatt vagy 5x voltam boldog . . de mar sztem nem leszek az utalom az eletem ...
2022. máj. 22. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!