Miért kell lenézni az eltartott nőket?
Mi is és egy ismerős pár is albérletben élünk külföldön.
Ismerőséknek 5 szobás lakásuk van, minden gépesített. A pasi dolgozik, a hölgyemény meg csak úgy van. Eddig a srác barátai jártak helyette bevásárolni, minden nap megfőzni, kitakarítani, kimosni, kiteregetni, szóval mindent. Aztán a srácoknak lett barátnőjük, és mással vannak már elfoglalva.
A lány azóta bele van betegedve, hogy neki főzni kell, mosást be kell indítani, ki kell teregetni, a mosogatógépet be-ki kell pakolni, és semmi hála. Nem dicsérik meg minden teregetés után, és nem kap drága ajándékokat minden megfőzött tányér leves után.
Nekünk csak 1 szobás a lakásunk, de van itt is mit csinálni. A párom dolgozik, őt nem kérhetem, hogy akár egy poharat is elmosson, örül, hogy él, ha este hazaesik a munkából.
Nincs mosógépünk, mert nincs hová tenni. A zokniktól a két méteres nagy fürdőlepedőkig mindent kézzel mosok. Mosogatás ugyanígy. Ma a balkont sikáltam, térdig járva a galambsz@rban.
Új lakásba akarunk költözni, ezért nem szórhatjuk feleslegesen a pénzt, átlagosan élünk.
Mégis mindenki a másik lányt sajnálja, engem meg lenéznek.
Mindketten ugyanúgy háztartásbeliek vagyunk. Csak engem lenéznek, őt meg istenítik, és sajnálják, ha a kisujját meg kell mozdítani.
(mármint az ismerőseink)
Jaa, csak félreolvastam.
Hát neki akkor ezek szerint jobb a "marketingje", jobban előadja magát és ezért sajnálják. De lehet csak "szóban" sajnálják, titokban meg már ki van a tökük vele.
De téged én pl. nem tartalak "kitartott" nőnek, mivel csinálod a házimunkát.
25/F
Nem azért nem dolgozok, mert nem akarok, hanem mert még nincs munkám. Szeretnék állást kapni a közeljövőben.
A másik lányra mindenki mondja, hogy gazdag pasit megfogni, ahhoz tehetség kell meg szépség, meg jó nagy adag ravaszság, ami benne megvan. Ezért szeretik, mert elérte amit akart.
Benned is van egy kis lenézés mert írod, hogy hölgyemény.
Ők egy magasabb színvonalon élnek, ti szerényen.
Neki van-volt segítsége, neked nincsen de miért is lenne, ha egy 1 szobás garzonban ücsörögsz egyedül egész nap.
Az anyagi problémádon kívül semmi különbséget nem látok köztetek, ami szerencse kérdése.
Nyilvánvaló, hogy annak kell elvégezni az otthoni háztartással kapcsolatos feladatokat,akinek nem kell kell korán kelnie.Ha nagyobb lakásba szeretnél költözni, ami gépesített tegyél érte, ne magadat sajnáld. Az idő alatt míg azzal a másikkal foglalkozol, dolgozz te is. Egy napi kemény meló után nem lesz majd időd másokkal mérlegre tenni magatokat.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy te cseléd vagy, ő pedig egy ügyes nő. Én mindkettőt lenézem, mert szerintem attól, hogy a pasid dolgozik, még nem kell szolgasorba szorulnod, de semmi közöm hozzá. Gondolom, azt láttad otthon, hogy a megalázás normális dolog.
Igazából őt azért sajnálják, mert a gazdag pasija kitartja őt és elvárja, hogy otthon dolgozzon, ez a cseléd. Ő viszont nem azért ment hozzá egy gazdag pasihoz, hogy egész nap a házat suvickolja, hanem, hogy szórakozzon, de a férje nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!