Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is szoktatok ilyeneken...

Ti is szoktatok ilyeneken gondolkodni miközben idegen embereket néztek?

Figyelt kérdés

pl ha sétálok az utcán vagy leülök egy parkban és nézem ahogy sétálgatnak intézik a dolgaikat mindig eszembe jut hogy milyen érdekes hogy két lábon járunk meg ahogy ez kialakult meg hogy ilyen "értelmesek" vagyunk néha azon is elgondolkodom hogy néznénk ki ha négykézláb mennénk meg ilyenek (tehát ha nem egyenesedtünk volna fel) meg ha strandon vagyok pl és izmosabb vékonyabb embereket látok főleg férfiaknál szoktam elgondolkodni hogy mennyire hasonlítunk a majmokra is főleg a testünk csak csupaszabb

Ti is szoktatok ilyeneken gondolkodni?

2014. aug. 19. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 - :-)))

Én uszodában töltök sok időt és olyankor szoktam azon gondolkozni, hogy vajon milyen élete van adott személynek, mi a foglalkozása, mennyire élvezi a mindennapjait, milyen problémái lehetnek, mennyire intelligens lehet, hogyan mozog, hogyan viselkedik, milyen az arcmimikája, milyen tapasztalatai voltak, stb.

2014. aug. 19. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
ezek szerint nem csak a kérdező hanem minden válaszoló nagyon hülye itt.. nem csoda hisz mindegyiknek 80 feletti az értékelése, jaj de véletlen...
2014. aug. 20. 00:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Sokszor elgondolkodom azon, hogy tulajdonképpen milyen elképesztő, hogy üzenetet írok valakinek most, ebben a pillanatban. Egyfelől, hogy milyen természetes számomra, hogy a kezeim megmozdulnak, és követik az agyam parancsát, elindulnak, amerre kell, megállnak, ahol akarom, és akkora erővel nyomják le a billentyűket, ahogy én azt szeretném. Másfelől, pedig milyen szerencsés vagyok, hogy embernek születtem, és megtehetem azt, hogy lenyomom azt a nyomorult gombot.

Bámulok néha az ablakon kifelé, és el sem tudom hinni, hogy ezen a kis sárgolyón mennyi a titok. Igen, a titok. Mert mégis mi a francból van sok a világon, ha nem a piszkos kis titkokból? Mindenkinek vannak olyan jó tulajdonságai, amit még ha csak kevesen is, de ismernek, viszont mindenki tud legalább egy dologról, amiről rajta kívül senki az égadta világon - "És sírig nem is fog, az hótziher!". Aztán csodálkoznak, amikor a JócsajPlázacicák meg JópasiSwagek láttán elmosolyodok... Olyasmi, mintha mindent tudnék róluk, pedig csak annyit tudok, hogy ez soha nem lehetséges.

Mondjuk számomra még talán magánál az elmélkedésnél is jobb dolog volt értelmesen szavakba önteni, hogy mit is csináltam az elmúlt fél órában :D

2014. aug. 20. 01:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Én strandon max. 2 izmos embert szokok látni.
2014. aug. 20. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy rajtad még nem hatalmasodott el az emberundor, és rájuk tudsz nézni ill. ilyeneken gondolkodni, ami egyébként szerintem nagyon jó dolog, mert legalább értelmes és érdekes dolgokon filozofálsz!
2014. aug. 23. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!