Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyámtól padlón vagyok már...

Anyámtól padlón vagyok már fiatalon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok..anyám szerintem megörűlt.:( mikor lemegyek eszek és halja ő már fut le a konyhába és addig nem megy el amég eszek..még azt is megnézi hogy rágom a kaját..és nem vagyunk anyagilag valami rosszul.:/ de ha kérek tőle pénzt nem ad..még egy 100ast se.:( meghát múltkor volt lehetőségem venni 2 Somersbyt ..igen tudom hogy magas az alkohol tartalma de barátnőmmel ittam.volna meg..elvette anyu és vissza mertem kérni..megvert papuccsal és hideg viz alá tett.:(! Ha pedig ott van a barátom akivel 1éve együtt vagyok tőle is sajanálja a kaját..régen más volt..mi történhetett ? :(

2014. aug. 11. 21:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gomdoltam h hozza koltozok..es amugy nemtudjaa.:\
2014. aug. 14. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele erről! Ha szeret nem hagyja annyiban.
2014. aug. 14. 23:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Már beszeltem..szolt is neki de 1hetre nyugodott le.:(! Es tegnap meg leultem enni es leult velem szembe de a szemet nem.vette le rolam..es mikor vettem meg ki kajat megnezte pontosan mit veszek ki.
2014. aug. 15. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Beszélj mar apuddal, hogy hozzá tudsz-e költözni! Erre célzok valaszok óta. Teljesen látható a történetből, hogy anyukád NEM fog megváltozni. Mi a megoldás? Sírjunk gyakorin vagy beszéljünk apukánkkal a költözés lehetőségéről? Kérdező, akkor írj BÁRMIT a válaszomra, ha apuddal beszéltél a költözésről! Ne nyavajogj! Azzal csak lejjebb süllyedsz az önsajnalatban, amiben már most is fuldokolsz! Ez hozta az élet, neked kell lépned, senki másnak! A TE életed, nem az enyém vagy bárki másé!
2014. aug. 15. 13:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Hat most ugy lesz hogy egy ideig elmennek nyaralni anyumek..en maradok..addig beszelek..talalkozok apummal..es tuti h oda koltozok..o is nagyon orulne neki.
2014. aug. 15. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, sok sikert! (apudnak a gyámügyön azért kéne szólnia pár szót, különben anyud visszahozathat rendőrökkel)
2014. aug. 15. 14:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom.:) es okee..koszi a segitseget.
2014. aug. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!