Anyámtól padlón vagyok már fiatalon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok..anyám szerintem megörűlt.:( mikor lemegyek eszek és halja ő már fut le a konyhába és addig nem megy el amég eszek..még azt is megnézi hogy rágom a kaját..és nem vagyunk anyagilag valami rosszul.:/ de ha kérek tőle pénzt nem ad..még egy 100ast se.:( meghát múltkor volt lehetőségem venni 2 Somersbyt ..igen tudom hogy magas az alkohol tartalma de barátnőmmel ittam.volna meg..elvette anyu és vissza mertem kérni..megvert papuccsal és hideg viz alá tett.:(! Ha pedig ott van a barátom akivel 1éve együtt vagyok tőle is sajanálja a kaját..régen más volt..mi történhetett ? :(2014. aug. 11. 21:10
1/17 anonim válasza:
Szerintem félt hogy el fogy veszíteni és meg akar védeni minden apróságtól.
Nem történt valami anyukád életében rokon baleset vagy ilyesmi?
2/17 anonim válasza:
"régen más volt"
mi miatt változhatott meg? (a nem tudom nem válasz)
Fizikailag nem tudsz neki ellenálni? Engem anyám azért nem vert egy idő után, mert erősebb lettem nála (és egy fejjel magasabb). Soha nem ütöttem volna meg de nem hagytam volna neki, hogy üssön. Kicsit talán megijedt vagy tartott tőlem.
3/17 A kérdező kommentje:
Semmi baleset vagy ilyesmi.:\ ugy h nem erteem..mert hat tolem is tart..de megis azert ver papuccsal es mikor kozeledek fele elhuzodik..neha nagyon aranyos..neha meg utalom.:(
2014. aug. 11. 21:23
5/17 A kérdező kommentje:
Apukám és anyukám elváltak 6éve
2014. aug. 12. 10:12
6/17 anonim válasza:
És apukád hol van most? Milyen a viszonyotok?
7/17 A kérdező kommentje:
Apukám néhány utcaval lejebb lakik..dee anyu tiltsa..egyebkent nagyon jo kapcsolatunk van.
2014. aug. 12. 12:43
8/17 anonim válasza:
Fuss el a házból apudhoz és kérd,hogy védjen meg és addig hívd a rendőrséget
9/17 A kérdező kommentje:
Inkabb a Gyamugyot..:\
2014. aug. 13. 11:12
10/17 anonim válasza:
Ha anyud tilt apudtol bejelentheted a gyámügyön te magad is.
Ha pedig tényleg jó a viszonyotok, nincs lehetőséged apukádhoz költözni? Ő nem szeretné, hogy nála lakjál? Egyáltalán tud arról, hogy anyud bánt? (És ezt hagyja neki?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!