Fiatalon elköltözni?
16 éves vagyok...el szeretnék költözni itthonról,szerető igényes családban élek (egyedül vagyok) nincs testvérem.Viszont olyan környéken élek ahol a közbiztonság eléggé csekély...ez a "felnőtteket" nem zavarja mivel beléjük nem kötnek bele viszont ha én 3-4 barátommal az utcára megyek egyből megtalálnak a szép nem napon barnult emberek.Csepelen van "minimális" költségű kollégium vagy megéri inkább "hosszabb" távra,megvenni egy 6millió forintos panelházat, a rezsit egy barátommal fizetném,nem egyedül lennék...édesanyám nem nagyon támogatja az ötletet...mivel mégis "gyerek" vagyok. Kérdéseim:
1.van csepelen kollégium
2.melyik éri meg jobban,kolesz vagy kis kuckó?
3.hogyan tudnám rávenni szüleimet?
Nem érzem csupán "fellángolásnak" az egészet mivel rengetegszer van rossz kedvem emiatt...Esetleg ha a "védekezésre" lenne inkább tanácsotok,azt is elfogadnám.(kis koromban jártam boxolni,tudok is csak nem érné meg 2-en 7-8 ember ellen...azért még se vagyok egy Tyson)Előre is köszönöm!
"Szerintem vegyél egy autót."
16 éves a kérdező...
Mennyire kötnek beléd? Csak ugatnak vagy komolyan?
Ha csak a szájuk jár, akkor ne foglalkozz velük.
Csepelen sem igen kapsz 6-ért lakást. Esetleg nagyon kicsit és rossz helyen.
Sajnos 16 évesen nincs sok lehetőséged. Várj egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!