Mikor éri meg elköltözni itthonról?
Figyelt kérdés
Még csak 15 vagyok, de nem tudok megállni naponta 15 percet azon gondolkodni, hogy mikor költözök el itthonról, és, h megéri-e meg minden. Nagyjából 18-19 éves koromban már el szeretnék költözni, de nem tudom megéri-e... Szerintetek? Mire kell felkészülnöm?2012. júl. 29. 16:42
1/5 anonim válasza:
Addig még nagyon sok időd van. Szerintem ne pazarold ilyen gondolatokra az energiádat. Ma még azt sem tudod, mi lesz veled akkor, milyenek lesznek a körülmények. Majd akkor foglalkozz a gondolattal, amikor valami miatt aktuális lesz és megalapozottan tudsz dönteni. Inkább örülj annak, hogy fiatal vagy.
2/5 anonim válasza:
Nagyon rossz lehet neked odahaza, hogy ennyi idősen már menekülni akarsz. Részvétem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem nem rossz, csak a vándorlás utáni vágyam a nagy. Szerbiában élek, és Magyarországra akarok költözni, de nem panaszkodhatok itthon se.. Köszi még1x!
2012. júl. 29. 19:01
4/5 anonim válasza:
Az okokat már a kérdés feltevésekor megírhattad volna. Továbbra is az a véleményem, hogy mér ráérsz ezen gondolkozni. Ha most lennél 18-19 éves, nem igazán javasolnám, hogy Magyarországot válaszd. Nehezen találnál munkát - ha találnál egyáltalán - és ha nincs itt rokonod, ismerősöd, aki támogatni tudna, nehezen tudnál létezni. Sok a pályakezdő fiatal munkanélküli, neked sem lenne jobb dolgod. Persze 3-4 év alatt sok minden változhat.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenféleképp magyarokhoz megyek amint kijártam a középsulit, mert ott szeretnék majd továbbtanulni.. Igaz, a pénzt még nem tudom honnét szerzem be, de majd meg lesz az is oldva! :) Köszi szépen!
2012. júl. 29. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!