Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi az életcéljaitok,...

Ghtyshd kérdése:

Nektek mi az életcéljaitok, álmaitok?

Figyelt kérdés

:) Mire vágytok? Mi a vágyaitok?

Ne írjatok olyant, hogy "egy normális munkahely, amiből el tudok élni". Ilyen válasz nem létezik! Tudom, hogy még annak is van vágya, aki a közeli Meki-be dolgozik.

Na nektek mi az álmaitok? :)

2014. júl. 30. 08:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulni még néhány nyelven és eredetiben olvasni, egy szuper kertesházat venni és szeretném egyszer beutazni az egész Közel-Keletet!
2014. aug. 1. 10:48
 22/37 A kérdező kommentje:

Sok sikert. :)

Nyelvekhez bizonyára van érzéked. A ház gondolom gyönyörű lesz, és (talán) még a Déli országokat is felfedezed. :D

2014. aug. 1. 11:49
 23/37 anonim ***** válasza:
Na és neked mi az álmod, kérdező? :D
2014. aug. 1. 14:44
 24/37 A kérdező kommentje:
:// nem, nemigazán merem elmondani. Nagyapám kiröhögött miatta, és hozzátette, hogy sose valósul meg :(
2014. aug. 1. 14:46
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát aztán kit érdekel a nagyapád, minket ugyan nem. Mond csak el nyugodtan. :D
2014. aug. 1. 15:45
 26/37 anonim ***** válasza:
Jah, engem is sokan kiröhögtek az álmom miatt, most én röhögök rajtuk, mert én elértem, ők pedig még azt a keveset sem amit ők akartak :D
2014. aug. 1. 17:21
 27/37 A kérdező kommentje:

Ööö, hát, jó.

Szeretnék egyszer kiutazni Japánba :) a pénzt már spórolom :I

Ja, meg szeretnék egy jó állást kapni, amiből majd tudom támogatni az árvákat és a menhelyeket ://

2014. aug. 1. 17:28
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Engem most vettek fel, egyetemre, úgyhogy legfontosabb célom hogy summa cum laude minősítéssel elvégezzem az orvosit, aztán segíthessek az embereken, de nem a mai elterjedt nyugati gyógyszerfelirogatási módon... :)

És szeretnék még egy nyugodt, csendes otthont, ami tiszta levegőjű, csendes területen van és lehetőleg passzív házat (hogy ne függjek a szolgáltatóktól).

Kimenni Dél-Koreába keleti gyógyítási módokat tanulni, szeretnék agykontroll oktató is lenni (példaképem dr. Domján László).

Tanári és vezetői beosztást is szívesen vállalnék egyetemen, Magyarországon egy kis időre.

És a legfőbb álmom, hogy segíthessek az embereknek, de ne függjek se anyagiektól, se másoktól, ezért (jelenleg) nem szeretnék családot alapítani.

2014. aug. 1. 17:34
 29/37 anonim ***** válasza:

Kimenni japánba :) Elsőre nekem is az ugrott be hogy lehetetlen, de nem az :)

Én szerintem ne csak a pénzt spórold hanem kezdd el a nyelvet tanulni (bár én nem akarok kimenni, de tanulom én is :D )

Meg esetleg nézz valami olyan szakmát amit kint is bírsz alkalmazni.

Ha küzdesz érte akkor a végén úgyis kijutsz :)

2014. aug. 1. 17:41
 30/37 A kérdező kommentje:

28 remek! :D sok sikert hozzá

29. már tanulom :)

Amúgy építészmérnök akarok lenni, és nem feltétlenül akarok ott élni, csak Egyszer (nem többször, persze lehetne), de legalább Egyszer kimehessek :)

2014. aug. 1. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!