Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi az életcéljaitok,...

Ghtyshd kérdése:

Nektek mi az életcéljaitok, álmaitok?

Figyelt kérdés

:) Mire vágytok? Mi a vágyaitok?

Ne írjatok olyant, hogy "egy normális munkahely, amiből el tudok élni". Ilyen válasz nem létezik! Tudom, hogy még annak is van vágya, aki a közeli Meki-be dolgozik.

Na nektek mi az álmaitok? :)

2014. júl. 30. 08:15
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

# 10 Kedves :) meghatódtam, de miért nem akarsz magadnak is adni?

(Nem azt mondom, hogy ne segíts másokon, félre ne érts, csak adj magadnak is :))

2014. júl. 30. 10:05
 12/37 anonim ***** válasza:
13%
életcélom túlélni az életet. Álmaim nincsenek, álmodozós korszakomat már kinőttem.
2014. júl. 30. 10:45
 13/37 anonim ***** válasza:

Egy olyan csodálatos kertes ház, amiről sokan tényleg nem mernek álmodni sem. Mellé persze egy autó is kell. Ennyit az anyagiakról.

Amit jelenleg a legeslegjobban az egy személy :D csak sajnos 0,1% az esély rá kb.

És a szórakozás! Nekem ez abból állna, hogy világot látok. Nem csak Európa, hanem minden. búvárkodás a legszebb helyeken, stb. (Viszont nincs rá pénzem..még!) ;)

És neked kedves kérdező?

2014. júl. 30. 10:52
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

10 vagyok. A boldogság csak úgy érhető el, ha másoknak örömöt, boldogságot okozunk, és az visszasugárzik ránk a másik szeretetében, boldogságában, és az ő célja az lesz, hogy engem (is) boldoggá tegyen.

Aki önző, narcisztikus, soha nem lesz boldog, hiába üldözi egész életében.

2014. júl. 30. 10:52
 15/37 anonim ***** válasza:

Állatmenhelyt nyitni vagy ott dolgozni, kifejezetten nagyon nagy téren ahol nagyon sok kutya és dolgozó fér el. Szép kis kutyaólak, boldog kutyák, boldog emberek.

Majd egyszer meglesz!

2014. júl. 30. 11:04
 16/37 anonim ***** válasza:

Nagy álmaim:

-Képregényeket rajzolni

-Fellépni a bandámmal (lehet idén ősszel végre összejön :) )

-Egyszer megpattanni és menni a világba.

-Repülőgépet vezetni

-Balatonon vagy akárhol főtéren ingyen portrékat készíteni az embereknek (tudásom megvan hozzá, csak a bátorságom nincs :/ )

-Nagy álmom hogy a most alakuló bandámmal elérjek valamit :)

-És tudom hogy már leírtam, de nagyon nagy álmom nemzetközileg kedvelt képregényeket készíteni. Nem kell hogy a legjobb legyen, de jó lenne ha akár egy kevés embernek örömet bírnák szerezni velük. :)

2014. júl. 30. 11:15
 17/37 A kérdező kommentje:

# 12 szerintem csak nem mered bevallani, vagy valami. De szerintem vannak neked is álmaid (nem szégyen, és nem is menő cél nélkül élni,) :o

13. Oh :) szép álmok de ha így állsz hozzá akkor nem olyan valószínű, hogy meglesz :I szóval ne 0,1 %-ba számolj, mert miért nem lehetne meg?

1 okot mondj, hogy miért nem lehetne meg? :))

14. Igazad van, csak az a baj, hogy nem minden ember ilyen személyiségű. :)

15. Igen, ezt a pozitív felfogást vártam, hogy (valamikor) "meglesz". :D Remélem tényleg (Bár minden válasz amit kaptam, az olyan, hogy hiszem, hogy meglehet :))

16. Ez az! Nagyszerű :D . Sok sikert a bandához :) és a többihez. :)

:) Szép álmaitok vannak! És mind megvalósíthatóak. :D

Sok sikert mindenkinek az életben/hez!!!

2014. júl. 30. 11:30
 18/37 anonim ***** válasza:
szerelem, család, utazás, sport, egészség
2014. júl. 30. 20:00
 19/37 anonim ***** válasza:
jaaa, meg úgy csak boldognak lenni.
2014. júl. 30. 20:07
 20/37 A kérdező kommentje:
:)
2014. júl. 30. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!