Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti ha találkoznátok...

Lányok, ti ha találkoznátok álmaitok pasijával milyen ruhában mennétek?

Figyelt kérdés
17/L vagyok holnap randim lesz Pesten egy vagány fiúval, úgy néz ki beülünk valahova...séta a Duna parton...hasonló programokat tervezünk...mit ajánlotok, milyen ruhát vegyek fel ami nagyon csini, nőcis és tetszik a fiúknak? Tetszik a fiú és szeretném, ha én is tetszenék neki...előre is köszi a válaszokat:)

2014. jún. 23. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

egy csinos crop topot szoknyával ( nem csÍpő fazonút)

[link]

szerintem ezek nagyon csinosak tudnak lenni, én imádom *.*

2014. jún. 23. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Holnapra nem vihart mondtak? :)

Én farmert vagy bármilyen más nadrágot húznék, ami jól áll és csinosnak érzem benne magam, hozzá egy laza, de csinos felső. Kardigán vagy dzseki, ha hideg lesz. Valamilyen lapos cipő, hogy kényelmes legyen a séta, de nem sportcipő.

Ha jó idő van és meleg, akkor szoknya, de nem túl rövid, hogy azért kényelmes legyen és ne kelljen húzogatni :)

2014. jún. 23. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A szoknya minden pasinak bejön, ha az idő indokolja akkor hozzá nylonharisnya!
2014. jún. 23. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy olyan szettet viselnék, ami igazán kifejezi, h milyen vagyok én, amiben jól érzem magam. Te is válassz egy olyan ruhát/összeállítást ami azt érezteti amilyen igazából vagy. Elvégre ez lesz az "álomrandid", nehogy már mások találják ki hogy mi áll jól neked, vagy hogy mibe menj! ;)
2014. jún. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!